ponedeljek, 29. januar 2018

21. Del OBILJE točke preobrata







Kar je človek pokvaril, uničil, umazal ... lahko popravi samo Bog, Božja volja.

 Ko smo v krizi, ko se počutimo nemočne in nimamo moči, da bi šli naprej; ko se utapljamo v lastnih dvomih, nejeveri se nam vse to odslikava v zunanjem svetu. Ko imamo probleme in ne vidimo izhoda, takrat se zavejmo ..., samo za trenutek ... ter vse težave in probleme predajmo Bogu in nebeškim bitjem. 

 To naredimo zato, ker se  je naš um in posledično naš ego, ki se giba znotraj njega; čisto stopil s temi problemi in našo miselno strukturo. Zato pa ne vidimo izhoda, ker se vrtimo v začaranem krogu in ne vidimo poti ven iz tega.

 V tej temi, v kateri se gibamo dan za dnem, v tem občutku, da smo žrtve, da ne zmoremo več, da so nam drugi krivi ... je potrebno narediti PREOBRAT; za trenutek se ustavimo ... in vse predajmo Bogu, Angelom in ostalim božanskim bitjem ... 


  Takrat pomaga molitev, prošnja za pomoč Bogu, Angelom ... , saj vemo, da se lahko vključijo v naš tok življenja samo, če jih PROSIMO ... Zakaj gremo raje v vlogo žrtve, kot da prosimo?

 Ko prosimo, nam je celotno stvarstvo na razpolago, da nam pomaga. Mi pa se moramo samo odpreti in prisluhniti znakom in znamenjem, ki prihajajo k nam, v obliki občutkov, misli, besed, napisanih stavkov ...

 To pregrado med egom, ki je iluzija ločenosti in božanskim življenjem na zemlji  smo si ustvarili sami. Zato sprejmimo odgovornost za vse svoje misli, občutke in dejanja in vzemimo svojo moč, ki smo jo predali drugim nazaj. Čaka nas lekcija potrpežljivosti, da se vse postavi na svoje mesto, tako kot mora biti, v naše najvišje dobro.

 Zato drage duše, spustimo vso jezo, zamere, dvome, bolečine in vse pregrade, ki smo jih zgradili okoli svoje čudovite, svetleče duše, da zasije v vsem svojem sijaju in bodimo pretočni, radostni, veseli, ljubeči, igrivi ... Bodimo svetloba v sebi in prepoznajmo jo tudi v drugih. Več kot dajemo in smo, več dobimo nazaj. 

Pošiljam vam Angelski Blagoslov preobrata


SE NADALJUJE ...

Nataše Eršte



Vir slik:

-https://www.pinterest.com/pin/305681893438186230/
-https://www.google.si/search?q=infinity+yellow&tbm=isch&tbs=rimg:CTtsDCd8desMIjhEW4aetB0995kThMEvelo3QswDzKW2pHK0P7G-nokSXV0Fv_1PJpFccOOQ_1tQXRil3Exhb9fnOCLyoSCURbhp60HT33EZpok0omSVnqKhIJmROEwS96WjcR7Rl49R3uMdsqEglCzAPMpbakchFb0q224pOkuSoSCbQ_1sb6eiRJdEaOhbsl1p85RKhIJXQW_188mkVxwRRAhxfEg-8iMqEgk45D-1BdGKXRG53rGTkJlxiSoSCcTGFv1-c4IvEfEPyMgDITNW&tbo=u&sa=X&ved=0ahUKEwip9ryjnP3YAhWQb1AKHSDCAU4Q9C8IHw&biw=1366&bih=613&dpr=1

Ni komentarjev:

Objavite komentar