petek, 26. januar 2018

19. Del OBILJE sprejemanja in dajanja




V določenem trenutku življenja, vsak človek pride do tega, da se odloči, ali bo delal v dobro ljudi, ali ne. Saj je bilo starodavno znanje dostikrat zlorabljeno; zaradi zunanje moči, oblasti in nadzora človeške rase. Čeprav se vse kar počnemo vrne kot bumerang, naj bo to v prejšnjem življenju ali pa v tem, se s tem še vedno ne ukvarjamo in ne razrešujemo. Še vedno druge krivimo za naše misli, občutke in dejanja, še vedno ne vidimo skozi iluzijo. Namesto, da bi živeli po Zakonu privlačnosti in ga do potankosti preučili, ga začutili in ponotranjili ter živeli po njem, raje živimo po zemeljskih zakonih. Ti pa nas veselo odpeljejo stran od sebe od svojega bistva. Sčasoma pozabimo, kdo smo, zakaj živimo, kaj radi počnemo, katere so naše radosti, kakšno je naše poslanstvo, kateri so naši talenti ... 

 Naučili so nas dajati; ne samo materialnih stvari, predvsem našo pozornost, ki jo na vsakem koraku kradejo. Ob cestah so panoji z reklamami, v trgovskih centrih je toliko reklam, luči ... da otroci in odrasli postanejo razpršeni, televizija in radio pa so zbiratelji človeške energije,  ... 


Res je, da imamo svobodno voljo in se sami odločimo kam bomo usmerili svojo pozornost in posledično svojo energijo. Zato sta ZAVEDANJE in PRISOTNOST ključnega pomena.

Res je, da smo iz prejšnjih življenj pozabili večino stvari, saj smo šli skozi reko pozabe. Bilo bi pretežko breme, da bi se vsega spominjali predvsem negativnih stvari in tega kar se še nismo naučili. To pa je Božja milost, saj živeti z bremeni preteklosti ni prijetno. Ko pa se nam določene stvari ponavljajo, je dobro, da se ustavimo in pogledamo od kod in zakaj se to ponavlja.

 V življenju je ravnotežje najpomembnejše. Z veseljem in ljubeznijo dajajmo in sprejemajmo. Lekcijo sprejemanja pa se naučimo, ko se notranje zavedamo in pogovorimo sami s seboj, da SMO VREDNI in da SI ZASLUŽIMO. 

 Najmočnejše orodje je ljubezen do sebe. Sprejeti sebe kakršen sem in takšen kakršen sem, sem krasen in čudovit, saj sem narejen po BOŽJI PODOBI. 
Naj se to zasidra v našo zavest.


Angelski blagoslov



SE NADALJUJE ...

Nataša Eršte



Vir slik:-https://www.google.si/search?q=angels+of+abundance&tbm=isch&tbs=rimg:Cd1ka10DD8rkIjgHHk3i-2-tJCzXGYtbxKuvTnEIpXsvtzuXI7nnAFzf2AAcoUz8le8nKRslR3STHlCtUnFvhWByRyoSCQceTeL7b60kERawKYxE93YmKhIJLNcZi1vEq68RiSp12yRWUScqEglOcQiley-3OxEdQHceoOrC5yoSCZcjuecAXN_1YEccNkgcRAX3SKhIJAByhTPyV7ycRWVUkjftmJw8qEgkpGyVHdJMeUBE2hnXbncJZCSoSCa1ScW-FYHJHEYiyDRynqYn5&tbo=u&sa=X&ved=0ahUKEwiBhKKSz-3YAhUPKFAKHSJHA3kQ9C8IHw&biw=1366&bih=613&dpr=1#imgdii=SnYh6gG_e_4Q3M:&imgrc=AByhTPyV7yez4M:

- https://www.google.si/search?q=angels+of+abundance&tbm=isch&tbs=rimg:CS6xBPZiSygEIjgZJcZ-B9sbqOubEJ5SpFhdBQqN8zySWREh_1DXqsH3wRQShcO5BTfd0j-Sy3NPFOFurmqFIv0K4myoSCRklxn4H2xuoEV5ZaD5UOOiQKhIJ65sQnlKkWF0RJ56_1DI8GuhYqEgkFCo3zPJJZERFBo-u-3WzN5SoSCSH8NeqwffBFEfUCYeDNt6dyKhIJBKFw7kFN93QRHSKhjIQkgpkqEgmP5LLc08U4WxGcBYyjcSZoiSoSCauaoUi_1QribEV-qWc_160u6l&tbo=u&sa=X&ved=0ahUKEwjy_YavzO3YAhWEmLQKHS4eBAIQ9C8IHw&biw=1366&bih=613&dpr=1#imgrc=lyYRAoWHBbQHFM:

Ni komentarjev:

Objavite komentar