nedelja, 21. januar 2018

15. Del Obilje uresničevanja sanj




Življenje na zemlji nam je odmerjeno. To bi se morali zavedati vsak dan posebej, samo na tak način, bi lahko bili bolj kreativni, ustvarjalni in bi lahko sledili svojim sanjam. To je tudi eno od največjih obžalovanj umirajočih, da niso sledili svojim sanjam. 

 V življenje se rodimo kot nepopisan list papirja. Na njega napišejo svoje starši, vzgojitelji, sošolci, učitelji, znanci, prijatelji ... Besede kot so žaljivke in nesramnosti, ki so nam jih govorili, so nas prizadele in smo jim verjeli, ker smo bili tako čisti in nedolžni, saj smo bili otroci, s tem pa smo prevzeli njihova prepričanja, njihove vzorce, načine mišljenja, čustvovanja, reagiranja ... za svoje.

♥ To nas je zaznamovalo toliko časa, dokler si nismo dali oz. si ne damo dovoljenja, da to ozavestimo in spremenimo ter se odločimo za drugačno življenje in to je za življenje v ljubezni, radosti in svetlobi.

Prepričali so nas, da nismo vredni, da si ne zaslužimo  in da ne bomo zmogli uresničiti svoje sanje. In smo jim verjeli.

♥ A sanje so ... in pritiskajo na nas in se želijo uresničiti, zdaj in tukaj na zemlji, v tostranstvu. 

Dovolimo si iti iz cone udobja in se vprašajmo kaj si želimo ter se odločimo in to naredimo. Pokažimo se svetu, zakaj smo tukaj, v čem smo najboljši in zakaj bo svet z našimi talenti, sposobnostmi boljši. Spustimo strah in dober dan ZAUPANJE in POGUM.



Pošiljam vam Angela obilja



SE NADALJUJE ...


Nataša Eršte



Avtorska slika: Angel obilja

Ni komentarjev:

Objavite komentar