ponedeljek, 22. januar 2018

16. Del OBILJE odpuščanja







Ko se posvetimo uresničevanju svojih sanj v tostranstvu, da nam kasneje v onostranstvu ne bo žal in ne bo potrebe se vračati v fizični svet, dajmo vse kar nam ne služi v naše najvišje dobro spusti in odpustimo vsem ljudem, ki smo ji kadarkoli srečali in so nas prizadeli ter nam povzročili občutke zamere. Govorim o tem, ko so nas ljudje prizadeli (morda se sploh niso zavedali), nas pa te občutki še kar preganjajo ali pa smo jih potlačili.

Ko smo polni jeze, zamere, bolečine in žalosti, v našem srcu prostora ni prostora za ljubezen in radost, ni pretočnosti in lahkotnega življenja. Ali ste že videli, da bi nam dojenček ali otrok zameril? Ali pa pes?  Ali pa katerakoli žival? Morda trenutek ali dva, nato pa gredo naprej v življenju. Vsa čustva lahko v trenutku spustijo in že nadaljujejo svoje življenje; dojenček joka ali se smehlja; otrok se igra, pes laja ali maha z repom od veselja ...

Odpustimo jim saj ne vedo kaj delajo, je dejal že Jezus. Odpustimo jim zato, da je nam lažje, da nas ne bremeni in da se osvobodimo. To ne pomeni, da se strinjamo z njihovimi dejanji.  

Dobro je, da odpustimo tudi sebi za stvari, ki smo jih naredili in nismo ponosni nanje, ker če bi znali, če bi hoteli ali če bi zmogli, bi to takrat naredili drugače. Odpustimo si in se osvobodimo, ker ODPUŠČANJE OSVOBAJA. Nato pa stopimo svobodno naprej in uresničimo svoje sanje.

Zato opazujmo svoje misli; kaj mislimo, kakšne misli imamo, kam usmerjamo svoje misli, saj naše misli nato sprožijo občutke, občutki pa naše počutje, razpoloženje. Energija gre tja kamor usmerimo svoje misli. Zato izbirajmo ljubeče in veličastne misli, sanjajmo z odprtimi očmi in občutimo svoje sanje, kot da se že dogajajo. In to privablja v naše življenje OBILJE uresničenja naših sanj.


SE NADALJUJE ...

Nataša Eršte   


Link slike:
-https://www.pinterest.co.uk/pin/351703052121065664/

Ni komentarjev:

Objavite komentar