ponedeljek, 26. februar 2018

31. Del OBILJE zavedanja



Drage dušice!

V življenju imamo in občutimo mnogo strahov, eden med njimi je zagotovo strah pred umiranjem in smrtjo. Že sama beseda smrt v nas vzbudi odpor, strah, predvsem pa željo,  da bi pobegnili in se nam ne bi bilo potrebno soočiti s tem. Pa še naš um deluje tako, da neprijetne misli potisne v pozabo in kasneje v podzavest, kjer nam jemljejo življenjsko energijo in se aktivirajo takrat, ko mi to najmanj želimo, pri zunanjih sprožilcih.

 Dejstvo je, da nas vse čaka smrt in prehod v onostranstvo. Vpliv imamo samo na to, da  smo pri tem zavestni in iz katerega zornega kota gledamo na to. Lahko se zavestno soočimo s smrtjo in jo vzamemo kot prijateljico, dobro znanko. Lahko vsak dan živimo bolj polno in kvalitetno, radostno, izražamo več ljubezni do sebe in drugih ... to povemo sebi, svojim ljubljenim, svojim najbližjim ... ZDAJ, ko smo še ŽIVI ... ne da čakamo, ko je prepozno in se je nato potrebno soočati še z občutki krivde, kar bi lahko, pa nismo ... Slej ko prej, se bo moral vsak soočiti s smrtjo in umiranjem.

Življenje vzemimo kot dar, ker ni samoumevno, da smo prav mi, tukaj na zemlji. Da nam je dan blagoslov VDIHA in IZDIHA ter ŽIVLJENJA. Smrt so nam prikazali kot nekaj groznega, temnega in jo prestavili v bolnišnice, domove za ostarele ... Postala je tabu tema, da bi bila, čim dlje od nas, da se nam ne bi bilo potrebno soočiti z njo. S tem so nas prikrajšali za izkušnje prisotnosti ob umirajočemu, uvide prehajanja in uvide v onostranstvo. Saj strah in neznanje preprečujeta, da bi se človek odprl in postal večdimenzionalno bitje. 

 Na predavanju bomo preko meditacije osvetlili temačnost in strahove ter uvideli, da je smrt pravzaprav prehod v svetlobo. Dovolili si bomo pogledati preko teme v svetlobo in se srečali s svojo skupino duš ...

Tukaj in zdaj na zemlji ne moremo živeti svobodno in v ljubezni, ter postati najboljša različica samega sebe, če nas stalno nekaj v podzavesti drži nazaj. Pomembno se je soočiti s čimveč strahovi, si dati dovoljenje ter skreirati in živeti takšno življenje, kakršnega si želimo. 



Toplo vabljeni v najvišje dobro vseh

Nataša Eršte



Vir slik:
-http://www.arcturiantools.com/2017/05/message-from-team-amazing-network-of.html

Ni komentarjev:

Objavite komentar