torek, 13. februar 2018

27.Del OBILJE brezpogojne ljubezni







Brezpogojno ljubezen smo najprej občutili in živeli že v onostranstvu. Tam nam je bilo vse jasno, kako to poteka. Vse je bilo kot valovanje, svetloba in ljubezen do sebe in sočloveka. Sporazumevali smo se telepatsko, če je bilo sploh potrebno. Prepoznali smo svoje potrebe in potrebe soljudi oz. sobitij, živali, vsega stvarstva ... 

 Ko smo se odločili utelesiti, je večina staršev občutila brezpogojno ljubezen do bitja, ki se je rodilo. Kot novorojenček smo bili tako nebogljeni in hkrati tako veličastni. Z lahkoto smo izražali svoje potrebe, ne glede na vse, kar se je dogajalo okoli nas. Bili smo tako ljubki in božanski; tudi, če smo jokali in neutrudno ter glasno zahtevali pozornost in ljubezen svojih staršev. In jo večinoma tudi dobili.

 Nato so starši začeli dobivati "čudovite nasvete" od svojih staršev, sosedov, znancev in celo prijateljev: "Pazi, da ga ne boš razvadi! Preveč ljubezni lahko škodi! Da ne bo preveč razvajen ... 

 Če smo imeli takrat kot starši notranjo moč, smo tem ljudem postavili meje in sporočili, da je dovolj; tisti, ki niso imeli moči, narediti karkoli, so jim verjeli in tako se je nadaljevalo. Okolica, ljudje in celoten sistem nas je naučil, kaj je sprejemljivo in kaj ni. Med "ni", sodi tudi brezpogojna ljubezen. 

 Kdaj smo začeli tudi sami govoriti svojim otrokom, če boš tak, če boš to in to naredil, delal, te bom imel rad, drugače pa ne. Začeli smo pogojevati ljubezen. Zahtevati nemogoče od otroka. Skrivali svoje frustracije in jih zahtevali od njih. Otroka naj bi imeli radi brez pogojev, takšnega kot je. Da ne bo v odrasli dobi potreboval vse vrste terapij, da ozavesti, da je vreden ljubezni, že s tem, ker se je rodil kot popolno božansko bitje.

Kot otroci, se naučimo sami ali s posnemanjem odraslih, okolice ... pridobivati pozornost in s tem ljubezen. Ko se starši na otroka neprestano jezijo, ta otrok pridobi njihovo pozornost in se nauči, da se vsaj takrat ukvarjajo z njim. Kaj mislite kakšne notranje rane oz. vrzeli ima tak otrok? Kako tak otrok, ko odraste in ima svoje otroke, ravna z njimi? 

Če vzamemo na znanje, da se razkriti in priznati kaj takega v naši družbi ne počne, ker ni zaželeno. Saj nismo slabiči, vsak naj nosi svoj križ in težave. Bolje je to držati v sebi in zapravljati dragoceno življenjsko energijo za tiščanje stvari pod gladino, kot da se s tem soočimo in to razrešimo, da nismo dobili dovolj ljubezni, kaj šele brezpogojne ljubezni; da bi bili sprejeti točno takšni kot smo, popolni.

 Vsak ima svojo zgodbo, vsak ima svoj način kako je pridobival pozornost in ljubezen. Dovolimo si pogledati svoje vzorce, svoj način nekakšne kraje energije staršem, sorodnikom ljudem, morda so celo oni nam kradli energijo in končajmo s tem. Poglejmo si svoj notranji film, kaj in kdaj se je točno dogajalo; priznajmo si in sprejmimo vse te boleče dele sebe, ki smo jih vztrajno potiskali pod preprogo, oni pa so želeli biti odkriti in pozdravljeni. Kljub aktivaciji in soočenju s to močno bolečino, vztrajajte, tudi, če vas bolečina raztrga. Dovolite si jo izraziti, občutiti. Objemite jo in se izjokajte, kot takrat, ko ste bili otroci in ko je duša še jokala z vami. Kajti solze so božanski nektar, ki močno čisti našo notranjost, kjer prebiva naše Veličastno bitje. Zavejte se, da se pod močno bolečino skrivajo najlepši in največji biseri, najlepša nagrada in to je BREZPOGOJNA LJUBEZEN do sebe in drugih, kar pa je tudi naša prednostna naloga in poslanstvo na zemlji.





Pošiljam vam Angelske blagoslove in pogum


Nataša Eršte












Vir slik:
-https://www.google.si/search?biw=1366&bih=662&tbm=isch&sa=1&ei=ItSCWqqpKcyy0gWhp7SgBQ&q=love+mandala&oq=love+mandala&gs_l=psy-ab.3...17594.19413.0.19749.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.0.0....0.c2gzDBKwn7E#imgrc=GoOwC9t7V7UnRM:
-https://www.google.si/search?q=angels+of+love&tbm=isch&tbs=rimg:CaDBC2freGOcIjiBb9jn3vgcXwMTy2vhAWS31gtMK62rOk6CqXHGQTHV6raLp-HR4-eLd4o93QyS1iuZuTnsglbggCoSCYFv2Ofe-BxfES-mUvA9-ZAsKhIJAxPLa-EBZLcR-NtDDitQo7kqEgnWC0wrras6ThHZPR9IlWG5eioSCYKpccZBMdXqEU4MXfymZphAKhIJtoun4dHj54sRhpjBVexVEXsqEgl3ij3dDJLWKxFRnbCf4ZRN-CoSCZm5OeyCVuCAEfrZFn7FlT-t&tbo=u&sa=X&ved=2ahUKEwjKk9ak8KLZAhXQblAKHXi5Bt4Q9C96BAgAEB4&biw=1366&bih=613&dpr=1#imgdii=TmmLsqqTAIZuzM:&imgrc=GiL6tyQiUfOURM:
-https://www.google.si/search?tbm=isch&q=angels+of+love&chips=q:angels+of+love,online_chips:light&sa=X&ved=0ahUKEwjWv-Pr76LZAhUBYVAKHaleClEQ4lYIKigE&biw=1366&bih=613&dpr=1#imgrc=6NCAkZb-xqM5HM:

Ni komentarjev:

Objavite komentar