ponedeljek, 19. februar 2018

28. Del OBILJE ∞ zdravja





Ljube duše!

Zavedanje, da je naše telo naš tempelj in svetišče, kjer prebiva naša duša, bi nam prihranilo marsikatero izkušnjo ne zdravja. Res pa je, da se potem, ne bi naučili lekcije v tem življenju. Tudi bolezen, nam da svojo lekcijo. Nauči nas, kako in kaj naj delamo v življenju, da se počutimo vredne, ljubljene in božanske ter zaživimo svoje poslanstvo.

 Telo nikoli ne laže, vedno govori resnico. Če nas boli glava, smo našemu umu dovolili preveč misli, ki so bile kritične, srce in srčne bolezni nam povedo, da smo bili premalo radostni, rak nas opozarja na globoke rane in dolgotrajne zamere, debelost nam pove, da nas je strah, da bi se radi zaščitili in nič čutili, črevesje pa nam pove, da s težavo izpuščamo stare stvari iz življenja ... vse to in še več nas uči knjiga L. L. Hay Telo je tvoje.

 Pomembno je, kako skrbimo za svoje telo in kaj vnašamo v in na njega. Glede na to, da je koža največji čistilni organ, izbirajmo naravno kozmetiko, saj vse kar damo na kožo, pronica skozi pore v krvni obtok. Tudi hrano izbirajo z ljubeznijo, lokalno pridelano.

 Predstavljajte si, da ste vi telo, v katerega zmečemo vso industrijsko predelano hrano s konzervansi in aditivi (telo jih ne zmore prebaviti in se usedejo na organe, počasi jih zastrupljajo in jim otežijo delovanje), kožo namažemo z umetnimi kremami, da ne more dihati (tako, da se strupi ne morejo izločat iz telesa) in na koncu imate še misli polne jeze, žalosti, bolečine in strahu ... Kaj mislite, da se takrat zgodi?

 Celotno telo se zamaši, ker ne zmore naprej. Pojavijo se razne bolezni, ki nam sporočajo, kaj spremeniti, da bomo lahko zaživeli drugače. V primeru, da znakov oz. simptomov ne vidimo oz. nočemo videti, se le-ti povečajo in poglobijo. V tem primeru, ko izvemo za bolezen, se nam priključi še strah. Takrat se je še težje soočiti z vsem, ker nas grabi še panika.

  Kljub temu, da ima vsako telo SPOSOBNOST SAMOZDRAVLJENJA, je zopet potrebno najprej odložiti strah, se soočiti z njim in poiskati vzroke, ki so nas pripeljali do bolezni ter jih odpraviti oz. sprejeti in spremeniti. Ko jih ozavestimo (to je proces, ki traja), lahko šele naredimo spremembo. In ta izkušnja nas spremeni za vedno. 
Zavejmo se, da je zdravje res bogastvo in obilje. Preplavi naj nas HVALEŽNOST do telesa, do nas, do naših vodnikov, naših angelov, do celotnega stvarstva; saj nekaterih ljudi ni več z nami in ne morejo okušati zemeljskih stvari. 

 Zato ljubimo in blagoslavljajmo svoje telo, ker brez našega posredovanja tako čudovito deluje. Vsaka celica našega telesa natančno vé, kako mora delovati, da se življenje nadaljuje. Ta božanska iskra v nas, poganja vsak košček našega telesa, da nemoteno opravlja svoje delo, kot je v skladu z najvišjim božanskim načrtom za nas tukaj na zemlji, dokler ne prestopimo v onostranstvo k najvišjemu.


Blagoslavljam vas z ljubeznijo in zdravjem

Nataša Eršte 















Vir slik:
https://www.google.si/search?q=svetlobni+tempelj&tbm=isch&tbs=rimg:CUmRLfCgnlVWIjgUJZ5a73m32f4ZWkDCzakuWfxsXiVetoTdRUDgL-RPyVdzldZSN5cCLv0b_1RM4pwa1qbqkKA2DECoSCRQlnlrvebfZEUcog6lf9qU3KhIJ_1hlaQMLNqS4Rbpv8bIKwl6AqEglZ_1GxeJV62hBFa5eNTry9JByoSCd1FQOAv5E_1JEYyaLOuwHL21KhIJV3OV1lI3lwIR-kF9o7uOcYkqEgku_1Rv9EzinBhGY1T3vEVnFbSoSCbWpuqQoDYMQEaKYTfY9L1YC&tbo=u&sa=X&ved=0ahUKEwjGlf_p0rHZAhVLbFAKHXrMA4UQ9C8IHQ&biw=1366&bih=662&dpr=1#imgrc=4_CtRIdueuKyOM:-
-https://www.google.si/search?q=svetlobni+tempelj&tbm=isch&tbs=rimg:CUmRLfCgnlVWIjgUJZ5a73m32f4ZWkDCzakuWfxsXiVetoTdRUDgL-RPyVdzldZSN5cCLv0b_1RM4pwa1qbqkKA2DECoSCRQlnlrvebfZEUcog6lf9qU3KhIJ_1hlaQMLNqS4Rbpv8bIKwl6AqEglZ_1GxeJV62hBFa5eNTry9JByoSCd1FQOAv5E_1JEYyaLOuwHL21KhIJV3OV1lI3lwIR-kF9o7uOcYkqEgku_1Rv9EzinBhGY1T3vEVnFbSoSCbWpuqQoDYMQEaKYTfY9L1YC&tbo=u&sa=X&ved=0ahUKEwjGlf_p0rHZAhVLbFAKHXrMA4UQ9C8IHQ&biw=1366&bih=662&dpr=1#imgdii=d62CcuM938TIJM:&imgrc=PXuu7Y5p3GrAlM:

Ni komentarjev:

Objavite komentar