torek, 27. februar 2018

OBILJE PREDAVANJE sprejemanje svoje ženskosti




Ljube ženske duše! 

Vabim vas na predavanje o Sprejemanju svoje ženskosti, kjer bomo govorile bomo o svoji ženskosti, kako jo izraziti, kako si dovoliti biti ženska, kje in kako najti stik s svojo žensko energijo, kje smo jo izgubile oz. so nam jo zatrli ... in imele meditacijo, v kateri se bomo povezale s svojo svetostjo ženske.


Toplo vabljene!

Obvezne prijave do 11. 03. 2018 na: medijtoinono@gmail.com




O meni: 

Moj namen bloga, predavanj in delavnic je osveščati sorodne dušice o obilju soočanja s strahom pred biti to kar smo, pred življenjem in smrtjo ter pred prehodom na drug nivo obstajanja.

 Po poklicu sem dipl. medicinska sestra. Izkušnje z umirajočimi sem pridobila v patronažni službi, Slov. društvu hospic in Enoti otroške intenzivne terapije. 

 Po duši pa sem alternativka. Izkušnje z energijami in dušami iz onostranstva sem pridobila že kot otrok, kasneje pa sem jih pridobivala kot mojstrica Reik-ja, pri Biorgonomiji - zdravljenje s komplementarno energijo in odstranjevanje elementalov, nesrečnih energij in priveskov, urokov, črne magije ..., PEH - plejadansko energetsko zdravljenje, obiskovala sem Duhovno univerzo smer paraktikum intuicije, Akademijo za psihosintezo,  raziskovala sem razlike med moškimi in ženskami energijami, razmišljanjem, umskimi koncepti, vodila meditacije ..

 Začutila sem, da je pomembno, da si univerzalno znanje in izkušnje podelimo med seboj. Tako lahko hitreje vsi hitreje napredujemo v najboljšo verzijo samega sebe in božansko zavest.


Nataša Eršte  


Vir slike:
-https://www.google.si/search?q=luz+de+tu+corazon&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiCzYzvh8bZAhXEI1AKHVFPAuQQ_AUICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=O9Fo4YTO8agnVM:





ponedeljek, 26. februar 2018

31. Del OBILJE zavedanja



Drage dušice!

V življenju imamo in občutimo mnogo strahov, eden med njimi je zagotovo strah pred umiranjem in smrtjo. Že sama beseda smrt v nas vzbudi odpor, strah, predvsem pa željo,  da bi pobegnili in se nam ne bi bilo potrebno soočiti s tem. Pa še naš um deluje tako, da neprijetne misli potisne v pozabo in kasneje v podzavest, kjer nam jemljejo življenjsko energijo in se aktivirajo takrat, ko mi to najmanj želimo, pri zunanjih sprožilcih.

 Dejstvo je, da nas vse čaka smrt in prehod v onostranstvo. Vpliv imamo samo na to, da  smo pri tem zavestni in iz katerega zornega kota gledamo na to. Lahko se zavestno soočimo s smrtjo in jo vzamemo kot prijateljico, dobro znanko. Lahko vsak dan živimo bolj polno in kvalitetno, radostno, izražamo več ljubezni do sebe in drugih ... to povemo sebi, svojim ljubljenim, svojim najbližjim ... ZDAJ, ko smo še ŽIVI ... ne da čakamo, ko je prepozno in se je nato potrebno soočati še z občutki krivde, kar bi lahko, pa nismo ... Slej ko prej, se bo moral vsak soočiti s smrtjo in umiranjem.

Življenje vzemimo kot dar, ker ni samoumevno, da smo prav mi, tukaj na zemlji. Da nam je dan blagoslov VDIHA in IZDIHA ter ŽIVLJENJA. Smrt so nam prikazali kot nekaj groznega, temnega in jo prestavili v bolnišnice, domove za ostarele ... Postala je tabu tema, da bi bila, čim dlje od nas, da se nam ne bi bilo potrebno soočiti z njo. S tem so nas prikrajšali za izkušnje prisotnosti ob umirajočemu, uvide prehajanja in uvide v onostranstvo. Saj strah in neznanje preprečujeta, da bi se človek odprl in postal večdimenzionalno bitje. 

 Na predavanju bomo preko meditacije osvetlili temačnost in strahove ter uvideli, da je smrt pravzaprav prehod v svetlobo. Dovolili si bomo pogledati preko teme v svetlobo in se srečali s svojo skupino duš ...

Tukaj in zdaj na zemlji ne moremo živeti svobodno in v ljubezni, ter postati najboljša različica samega sebe, če nas stalno nekaj v podzavesti drži nazaj. Pomembno se je soočiti s čimveč strahovi, si dati dovoljenje ter skreirati in živeti takšno življenje, kakršnega si želimo. 



Toplo vabljeni v najvišje dobro vseh

Nataša Eršte



Vir slik:
-http://www.arcturiantools.com/2017/05/message-from-team-amazing-network-of.html

petek, 23. februar 2018

OBILJE PREDAVANJE O TO IN ONOSTRANSTVU




Ljube duše!

Vabim vas na predavanje o tostranstvu (umiranje, smrt, strah)  in onostranstvu 
dne 10. 03. 2018 ob 17. uri v seminarski sobi Središče VITALIS, Zalog.

Predavanje je brezplačno.

Obvezne prijave do 08. 03. 2018 na: medijtoinono@gmail.com



Nataša Eršte  



O meni: Po poklicu sem dipl. medicinska sestra. Izkušnje z umirajočimi sem pridobila v patronažni službi, Slov. društvu hospic in Enoti otroške intenzivne terapije. Po duši pa sem alternativka. Izkušnje z energijami in dušami iz onostranstva sem pridobila že kot otrok, kasneje pa sem jih pridobivala kot mojstrica Reik-ja, pri Biorgonomiji - zdravljenje z komplementarno energijo in odstranjevanje elementalov in nesrečnih energij in priveskov, urokov, črne magije ..., obiskovala sem Duhovno univerzo smer paraktikum intuicije, Akademijo za psihosintezo, PEH - plejadansko energetsko zdravljenje, raziskovala sem razlike med moškimi in ženskami energijami, razmišljanjem, koncepti, vodila meditacije ...

30. Del OBILJE srca






Ljube dušice!

 Namig Angelov je naše srce ... naše ljubeče srce . Da se povežemo in utripamo z njim ter sami postanemo eno samo srce  Nato je vse lahkotnejše, vse začutimo in točno vemo kaj je prav in kaj ni. Ker, samo SMO. Točno vemó, kako delovati, kaj reči, kaj narediti ... kot, da nam nekdo preko kronske čakre posreduje jasne misli, slike, občutke ... vse nam je jasno in vse vemo. Dvomi izpuhtijo, strah pobegne, celo jeza se skrije. Mi pa utripamo v ritmu valovanja in enosti z vsem. 

 Ko smo povezani s svojim srcem, se v nas prebudi sočutje do sočloveka, do živali, do vsega kar obstaja. Saj smo ljudje mnogo čutni in lahko zaznavamo na različne načine; nekdo jasno čuti, nekdo jasno vidi, nekdo jasno sliši, nekdo jasno zaznava ... takrat ... se vse ... poglobi ... 

 Ko si dovolimo ... vstopimo ... in ... smo ... v povezavi ... z notranjim svetom ... tukaj so ... barve ... bolj svetleče ..., prelivajoče ..., močnejše ... tukaj ... je vse mogoče ... lahko potujemo ... v različne dimenzije ... svetove ... To je tam ... kjer se naša duša ... sreča ... z Angeli ... z Vilami ... škrati ... z Vnebovzetimi mojstri ... Svojo skupino duš ... in ostalimi Božanskimi bitji ... levi, delfini, kiti, enorogi ...





Naj vas spremljajo Blagoslovi srca.

Nataša Eršte



Vir slik:

-http://www.eyewithin.com/JeanLuc-Gallery3.html


sreda, 21. februar 2018

29. Del OBILJE čustev




Ljube duše!

Čustva so kot mavrica, ki obarvajo naša življenja z različnimi barvami. Če jih ne bi bilo, bi živeli kot roboti; v čisti sivini. Vse bi bilo enako, nič nas ne bi razjezilo, razžalostilo, prestrašilo, tudi bolečine ne bi čutili ... Če  pa ne bi čutili veselja,  sreče, radosti in ljubezni, v kateri vidimo in čutimo vse v mavričnih barvah, sijaju, svetlobi ... bi naše življenje otopelo. To na trenutke občuti moški aspekt oz. energija v telesu, o katerem bomo govorili v naslednjem delu.

 Vsak dan znova se lahko svobodno odločimo, katero barvno lestvico čustev bomo danes "oblekli". Saj nam je dana SVOBODNA VOLJA IZBIRE. Potrebno je spoznati vsa svoja čustva, kdaj se pojavijo, kaj jih aktivira, zakaj tako odreagiramo ..., da jih bomo znali uporabljati, jih ozavestiti in če je potrebno, zamenjati za tiste, ki ustrezajo nam. 

Vse pa se je začelo v otroštvu ... Mi - odrasli, kot otroci, smo samo BILI, smo samo obstajali. Bili smo popolni in božanski, tako nas je doživljala tudi okolica, dokler nam niso začeli postavljati mej in omejitev. Kot dojenčki, smo samo vpijali občutke in vtise staršev in okolice, kar se je zavleklo v naše pore in celice ter v naša energetska telesa. 
Otrok se uči s posnemanjem drugih in ko mu je nekdo dober zgled, se to avtomatično prezrcali v njega. Ni mu potrebno gledati mater ali očeta, da vé, kdaj kateri laže oz. prikrije prava čustva. Otroci so najboljši psihologi. 
V našem sistemu vzgajanja velja, da deklice in kasneje ženske ne smejo biti jezne, ker bodo potem videti grde, medtem, ko dečki in kasneje moški ne sme biti žalosten, ker se to za moškega ne spodobi, ker ni videti "dec", on mora biti močan kot super junak, ki ga nič ne zlomi.  Kaj šele, da bi jokal, to ni za moške, to je za mevže. 

 To je eden od mnogih močnih vzorcev, ki je zakoreninjen v kolektivno nezavedno vseh nas. Naš namen in poslanstvo pa je, da jih odkrijemo in ozavestimo čim več, ker samo tako lahko prepoznamo naš način reagiranja in to spremenimo.

 Zavedati se moramo tudi tega, da smo vsi povezani med seboj z nevidnimi nitmi, po katerih se ta čustva pretakajo. 
Najbolj je to vidno v družinah, ko je oče potlačil jezo in prišel domov, je ženi udarila jeza na plan. Takoj imamo prisotno še družinsko dinamiko. Še svojih občutkov nismo podelali oz. ozavestili, pa se nam zgrnejo na  "glavo" še občutki celotne družine. Otroci pa so takrat veliko bolj nagajivi in "neubogljivi", če starši potlačimo svoje občutke (potrebno je spregovoriti o njih), saj nato tudi njim udarijo občutki na plan.

 Za razreševanje čustev vedno najbolj deluje PPR - POVEDATI POPOLNO RESNICO. Sami sebi povemo in si priznamo popolno resnico o tem kar čutimo. Če smo jezni, žalostni, prestrašeni, polni bolečine ..., to varno izrazimo (to ne pomeni, da se stopimo z jezo oz. katerim koli drugim čustvom in ga trosimo vse naokoli, kdor nam pač pride naproti).
Eden od načinov je "tehnika pisanja pisem", za jezo pa je dobra tudi fizična sprostitev kot je udarjanje v blazino ali kakršnakoli oblika športa ...

 Ko si priznamo in ozavestimo negativna čustva, nastopijo pozitivna čustva, ki nas popeljejo  ...  v radost ... v svetlobo ... v ljubezen ... v božansko mavrico vsega obilja ...




Blagoslavljam vas z ljubeznijo

Nataša Eršte

  


Vir slik:
-https://www.google.si/search?q=bo%C5%BEanska+mavrica&tbm=isch&tbs=rimg:Cd1Cn3Uyapy0IjjX9pVdOwNymNuSoMTYnlBwmQMgeIZ2GkVQX9N8QYc2ExZB7Z6BSosimxEDkxIiVkJzG2YE1vITiyoSCdf2lV07A3KYEQIftbOww2NBKhIJ25KgxNieUHARO4lK5-nTEKAqEgmZAyB4hnYaRRFJABP5-ft15SoSCVBf03xBhzYTEfVa5rrCcFUZKhIJFkHtnoFKiyIRiFiFw-FQIUIqEgmbEQOTEiJWQhEOUq1ypKghLyoSCXMbZgTW8hOLEWRo7OmnVXP3&tbo=u&sa=X&ved=2ahUKEwiVo4-01rbZAhXE-aQKHW5RCawQ9C96BAgAEBw&biw=1366&bih=662&dpr=1#imgdii=6VoZEMwN35Li1M:&imgrc=mxEDkxIiVkLd4M:-
-https://www.google.si/search?q=angels+abundance&tbm=isch&tbs=rimg:CZiD2d7pNhy4IjjjMUJ_1hxW7CVFiiOHfJxbjcVLBot2nMeW6EkSpslSTRBn_1nrR6NCbrLG9yGaEjUjLttrNQOv5iNSoSCeMxQn-HFbsJEWD6SSfTq_1C-KhIJUWKI4d8nFuMR667-5a5hKIoqEglxUsGi3acx5RHbWiTogTxE_1SoSCboSRKmyVJNEERATwz2G2a6UKhIJGf-etHo0JusRt8rJ3DyFeMsqEgksb3IZoSNSMhFmZ7-iBOhMoioSCe22s1A6_1mI1EeYC_1YXdVT6g&tbo=u&sa=X&ved=2ahUKEwj0s7mw27bZAhXpDMAKHdtRCzEQ9C96BAgAEBw&biw=1366&bih=613&dpr=1#imgrc=xADm9MEr8A0S0M:



ponedeljek, 19. februar 2018

28. Del OBILJE ∞ zdravja





Ljube duše!

Zavedanje, da je naše telo naš tempelj in svetišče, kjer prebiva naša duša, bi nam prihranilo marsikatero izkušnjo ne zdravja. Res pa je, da se potem, ne bi naučili lekcije v tem življenju. Tudi bolezen, nam da svojo lekcijo. Nauči nas, kako in kaj naj delamo v življenju, da se počutimo vredne, ljubljene in božanske ter zaživimo svoje poslanstvo.

 Telo nikoli ne laže, vedno govori resnico. Če nas boli glava, smo našemu umu dovolili preveč misli, ki so bile kritične, srce in srčne bolezni nam povedo, da smo bili premalo radostni, rak nas opozarja na globoke rane in dolgotrajne zamere, debelost nam pove, da nas je strah, da bi se radi zaščitili in nič čutili, črevesje pa nam pove, da s težavo izpuščamo stare stvari iz življenja ... vse to in še več nas uči knjiga L. L. Hay Telo je tvoje.

 Pomembno je, kako skrbimo za svoje telo in kaj vnašamo v in na njega. Glede na to, da je koža največji čistilni organ, izbirajmo naravno kozmetiko, saj vse kar damo na kožo, pronica skozi pore v krvni obtok. Tudi hrano izbirajo z ljubeznijo, lokalno pridelano.

 Predstavljajte si, da ste vi telo, v katerega zmečemo vso industrijsko predelano hrano s konzervansi in aditivi (telo jih ne zmore prebaviti in se usedejo na organe, počasi jih zastrupljajo in jim otežijo delovanje), kožo namažemo z umetnimi kremami, da ne more dihati (tako, da se strupi ne morejo izločat iz telesa) in na koncu imate še misli polne jeze, žalosti, bolečine in strahu ... Kaj mislite, da se takrat zgodi?

 Celotno telo se zamaši, ker ne zmore naprej. Pojavijo se razne bolezni, ki nam sporočajo, kaj spremeniti, da bomo lahko zaživeli drugače. V primeru, da znakov oz. simptomov ne vidimo oz. nočemo videti, se le-ti povečajo in poglobijo. V tem primeru, ko izvemo za bolezen, se nam priključi še strah. Takrat se je še težje soočiti z vsem, ker nas grabi še panika.

  Kljub temu, da ima vsako telo SPOSOBNOST SAMOZDRAVLJENJA, je zopet potrebno najprej odložiti strah, se soočiti z njim in poiskati vzroke, ki so nas pripeljali do bolezni ter jih odpraviti oz. sprejeti in spremeniti. Ko jih ozavestimo (to je proces, ki traja), lahko šele naredimo spremembo. In ta izkušnja nas spremeni za vedno. 
Zavejmo se, da je zdravje res bogastvo in obilje. Preplavi naj nas HVALEŽNOST do telesa, do nas, do naših vodnikov, naših angelov, do celotnega stvarstva; saj nekaterih ljudi ni več z nami in ne morejo okušati zemeljskih stvari. 

 Zato ljubimo in blagoslavljajmo svoje telo, ker brez našega posredovanja tako čudovito deluje. Vsaka celica našega telesa natančno vé, kako mora delovati, da se življenje nadaljuje. Ta božanska iskra v nas, poganja vsak košček našega telesa, da nemoteno opravlja svoje delo, kot je v skladu z najvišjim božanskim načrtom za nas tukaj na zemlji, dokler ne prestopimo v onostranstvo k najvišjemu.


Blagoslavljam vas z ljubeznijo in zdravjem

Nataša Eršte 















Vir slik:
https://www.google.si/search?q=svetlobni+tempelj&tbm=isch&tbs=rimg:CUmRLfCgnlVWIjgUJZ5a73m32f4ZWkDCzakuWfxsXiVetoTdRUDgL-RPyVdzldZSN5cCLv0b_1RM4pwa1qbqkKA2DECoSCRQlnlrvebfZEUcog6lf9qU3KhIJ_1hlaQMLNqS4Rbpv8bIKwl6AqEglZ_1GxeJV62hBFa5eNTry9JByoSCd1FQOAv5E_1JEYyaLOuwHL21KhIJV3OV1lI3lwIR-kF9o7uOcYkqEgku_1Rv9EzinBhGY1T3vEVnFbSoSCbWpuqQoDYMQEaKYTfY9L1YC&tbo=u&sa=X&ved=0ahUKEwjGlf_p0rHZAhVLbFAKHXrMA4UQ9C8IHQ&biw=1366&bih=662&dpr=1#imgrc=4_CtRIdueuKyOM:-
-https://www.google.si/search?q=svetlobni+tempelj&tbm=isch&tbs=rimg:CUmRLfCgnlVWIjgUJZ5a73m32f4ZWkDCzakuWfxsXiVetoTdRUDgL-RPyVdzldZSN5cCLv0b_1RM4pwa1qbqkKA2DECoSCRQlnlrvebfZEUcog6lf9qU3KhIJ_1hlaQMLNqS4Rbpv8bIKwl6AqEglZ_1GxeJV62hBFa5eNTry9JByoSCd1FQOAv5E_1JEYyaLOuwHL21KhIJV3OV1lI3lwIR-kF9o7uOcYkqEgku_1Rv9EzinBhGY1T3vEVnFbSoSCbWpuqQoDYMQEaKYTfY9L1YC&tbo=u&sa=X&ved=0ahUKEwjGlf_p0rHZAhVLbFAKHXrMA4UQ9C8IHQ&biw=1366&bih=662&dpr=1#imgdii=d62CcuM938TIJM:&imgrc=PXuu7Y5p3GrAlM:

torek, 13. februar 2018

27.Del OBILJE brezpogojne ljubezni







Brezpogojno ljubezen smo najprej občutili in živeli že v onostranstvu. Tam nam je bilo vse jasno, kako to poteka. Vse je bilo kot valovanje, svetloba in ljubezen do sebe in sočloveka. Sporazumevali smo se telepatsko, če je bilo sploh potrebno. Prepoznali smo svoje potrebe in potrebe soljudi oz. sobitij, živali, vsega stvarstva ... 

 Ko smo se odločili utelesiti, je večina staršev občutila brezpogojno ljubezen do bitja, ki se je rodilo. Kot novorojenček smo bili tako nebogljeni in hkrati tako veličastni. Z lahkoto smo izražali svoje potrebe, ne glede na vse, kar se je dogajalo okoli nas. Bili smo tako ljubki in božanski; tudi, če smo jokali in neutrudno ter glasno zahtevali pozornost in ljubezen svojih staršev. In jo večinoma tudi dobili.

 Nato so starši začeli dobivati "čudovite nasvete" od svojih staršev, sosedov, znancev in celo prijateljev: "Pazi, da ga ne boš razvadi! Preveč ljubezni lahko škodi! Da ne bo preveč razvajen ... 

 Če smo imeli takrat kot starši notranjo moč, smo tem ljudem postavili meje in sporočili, da je dovolj; tisti, ki niso imeli moči, narediti karkoli, so jim verjeli in tako se je nadaljevalo. Okolica, ljudje in celoten sistem nas je naučil, kaj je sprejemljivo in kaj ni. Med "ni", sodi tudi brezpogojna ljubezen. 

 Kdaj smo začeli tudi sami govoriti svojim otrokom, če boš tak, če boš to in to naredil, delal, te bom imel rad, drugače pa ne. Začeli smo pogojevati ljubezen. Zahtevati nemogoče od otroka. Skrivali svoje frustracije in jih zahtevali od njih. Otroka naj bi imeli radi brez pogojev, takšnega kot je. Da ne bo v odrasli dobi potreboval vse vrste terapij, da ozavesti, da je vreden ljubezni, že s tem, ker se je rodil kot popolno božansko bitje.

Kot otroci, se naučimo sami ali s posnemanjem odraslih, okolice ... pridobivati pozornost in s tem ljubezen. Ko se starši na otroka neprestano jezijo, ta otrok pridobi njihovo pozornost in se nauči, da se vsaj takrat ukvarjajo z njim. Kaj mislite kakšne notranje rane oz. vrzeli ima tak otrok? Kako tak otrok, ko odraste in ima svoje otroke, ravna z njimi? 

Če vzamemo na znanje, da se razkriti in priznati kaj takega v naši družbi ne počne, ker ni zaželeno. Saj nismo slabiči, vsak naj nosi svoj križ in težave. Bolje je to držati v sebi in zapravljati dragoceno življenjsko energijo za tiščanje stvari pod gladino, kot da se s tem soočimo in to razrešimo, da nismo dobili dovolj ljubezni, kaj šele brezpogojne ljubezni; da bi bili sprejeti točno takšni kot smo, popolni.

 Vsak ima svojo zgodbo, vsak ima svoj način kako je pridobival pozornost in ljubezen. Dovolimo si pogledati svoje vzorce, svoj način nekakšne kraje energije staršem, sorodnikom ljudem, morda so celo oni nam kradli energijo in končajmo s tem. Poglejmo si svoj notranji film, kaj in kdaj se je točno dogajalo; priznajmo si in sprejmimo vse te boleče dele sebe, ki smo jih vztrajno potiskali pod preprogo, oni pa so želeli biti odkriti in pozdravljeni. Kljub aktivaciji in soočenju s to močno bolečino, vztrajajte, tudi, če vas bolečina raztrga. Dovolite si jo izraziti, občutiti. Objemite jo in se izjokajte, kot takrat, ko ste bili otroci in ko je duša še jokala z vami. Kajti solze so božanski nektar, ki močno čisti našo notranjost, kjer prebiva naše Veličastno bitje. Zavejte se, da se pod močno bolečino skrivajo najlepši in največji biseri, najlepša nagrada in to je BREZPOGOJNA LJUBEZEN do sebe in drugih, kar pa je tudi naša prednostna naloga in poslanstvo na zemlji.





Pošiljam vam Angelske blagoslove in pogum


Nataša Eršte












Vir slik:
-https://www.google.si/search?biw=1366&bih=662&tbm=isch&sa=1&ei=ItSCWqqpKcyy0gWhp7SgBQ&q=love+mandala&oq=love+mandala&gs_l=psy-ab.3...17594.19413.0.19749.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.0.0....0.c2gzDBKwn7E#imgrc=GoOwC9t7V7UnRM:
-https://www.google.si/search?q=angels+of+love&tbm=isch&tbs=rimg:CaDBC2freGOcIjiBb9jn3vgcXwMTy2vhAWS31gtMK62rOk6CqXHGQTHV6raLp-HR4-eLd4o93QyS1iuZuTnsglbggCoSCYFv2Ofe-BxfES-mUvA9-ZAsKhIJAxPLa-EBZLcR-NtDDitQo7kqEgnWC0wrras6ThHZPR9IlWG5eioSCYKpccZBMdXqEU4MXfymZphAKhIJtoun4dHj54sRhpjBVexVEXsqEgl3ij3dDJLWKxFRnbCf4ZRN-CoSCZm5OeyCVuCAEfrZFn7FlT-t&tbo=u&sa=X&ved=2ahUKEwjKk9ak8KLZAhXQblAKHXi5Bt4Q9C96BAgAEB4&biw=1366&bih=613&dpr=1#imgdii=TmmLsqqTAIZuzM:&imgrc=GiL6tyQiUfOURM:
-https://www.google.si/search?tbm=isch&q=angels+of+love&chips=q:angels+of+love,online_chips:light&sa=X&ved=0ahUKEwjWv-Pr76LZAhUBYVAKHaleClEQ4lYIKigE&biw=1366&bih=613&dpr=1#imgrc=6NCAkZb-xqM5HM:

nedelja, 11. februar 2018

26. Del OBILJE slediti sebi







Drage duše!



Dostikrat je potreben odmik od vsega v življenju, da zopet jasno vidiš in v polnosti slediš samemu sebi.

 Najlažja in istočasno najtežja pot je slediti sebi. Najboljše merilo pri tem pa so naša čustva in opazovanje naše notranjosti. Potrebno je dnevno preverjanje svojega počutja, saj so občutki tisti, ki nam pokažejo pot, kje smo in komu smo sledili; sebi ali drugim.

 Kolikokrat dnevno se ustavimo in se vprašamo, kako se počutimo ter katere misli so nas pripeljale do sem, kjer smo sedaj. Misli lahko zamenjamo, kadarkoli želimo. Zato se odločimo in izbirajmo misli obilja, hvaležnosti, ljubezni, radosti, svetlobe ...

 Kajti energija sledi mislim. Ko se zaveš, kakšni so tvoji občutki, ko nisi v dobri koži, se je potrebno ustaviti in uvideti katere misli so povzročile te občutke in jih zamenjati ter peljati v pozitivno smer. To pomeni, da v trenutku in sedaj izbiramo pozitivno misel za mislijo, dokler nas te misli postopoma ne pripeljejo na val ljubezni, radosti in svetlobe ... Pomaga tudi tehnika pisanja in izražanja čustev. Pomembno je, da izraziš vso resnico tudi o jezi, zameri, strahu, žalosti, bolečini ... potrebno si je priznati vsa ta čustva in jih sprejeti, samo tako se lahko preobrazijo, ko jim damo veljavo in si jih priznamo ter se zavemo, kaj so nas prišla  ta čustva naučit. 

Zanimivo je to, da mislimo, da poznamo vso teorijo o čustvih, ko pa pride do težav oz. do čustvenih odzivov v našem življenju pa je druga pesem. Takrat se šele zavemo, kaj je resnično pomembno, da jih moramo občutiti, se jih zavedati, znati ravnati z njimi, ne smemo se stopiti z njimi, ker lahko potem one obvladajo nas. Samo sprejmimo jih in jim dajmo veljavo.

Zavejmo se vseh situacij, čustev, misli ... kar nam pač pride na pot v življenju in to sprejmimo. Saj je to edini način, da predelamo lekcije oz ozavestimo dele, ki so še v temi, saj nam tema vedno sporoča, kaj je še za ozavestiti, da lahko v nas vstopi svetloba. Samo na takšen način se naučimo in cenimo ter lahko živimo v ljubezni, radosti in svetlobi.


Kjer ni bilo teme, tja ne more vstopiti svetloba. 


Božanski blagoslov


Nataša Eršte







Vir slik:
-https://www.google.si/search?q=angels+of+forgiveness&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjjqfe8m57ZAhUD_KQKHYKoCEYQ_AUICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=FGSXJT31Cnm1zM:
-https://www.google.si/search?q=angels+of+forgiveness&tbm=isch&tbs=rimg:CYDJy2TMlDvsIjjBtadFKNc0a91ChMPKXQWRRBDF8R_1ClfTvaWuvLlYC0gtb2qVRJ-IN0YjpDO3NEAs1sgxEwCuXDSoSCcG1p0Uo1zRrEU6EHNbE7mFpKhIJ3UKEw8pdBZERo5E9fMNnkNIqEglEEMXxH8KV9BEEdC81vobi5CoSCe9pa68uVgLSEd0jXOJ6zLGEKhIJC1vapVEn4g0R8pAmLkK2a_1QqEgnRiOkM7c0QCxEVeQDfR4j_1ZyoSCTWyDETAK5cNEYQ7jp5iHJWc&tbo=u&sa=X&ved=2ahUKEwjdp8PwnJ7ZAhWB6qQKHWIgDb8Q9C96BAgAEB4&biw=1366&bih=613&dpr=1#imgdii=6BdLyjoVOn-itM:&imgrc=VarNX5hVKnkr2M:






torek, 6. februar 2018

25. Del OBILJE sprejemanja umiranja, smrti in onostranstva

Drage duše! 


Nastal je še en video iz niza OBILJA ...Ogledate si ga lahko na youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=G9YEymKkuKM










SE NADALJUJE ...

Nataša Eršte



Vir slik:
https://www.youtube.com/watch?v=G9YEymKkuKM


ponedeljek, 5. februar 2018

24. del OBILJE vpogled v vlogo žrtve





 Zakaj gremo tako radi v vlogo žrtve? 
Zato, ker imamo občutek, da ne bomo zmogli, da vse, kar se dogaja okoli nas, zaznamo kot, da je to preveč naporno za nas. Kot v stanju stresa. Tudi naše zgodnje izkušnje, vtisnjene v našo podzavest, se neodvisno od naše zavesti aktivirajo in delujemo po ustaljenih nezavednih vzorcih.

Kdaj se je to začelo?
Verjetno v otroštvu, če nismo prinesli s seboj iz prejšnjih življenj. Ko smo se kot otroci počutili osamljene, prestrašene, nerazumljene in nesprejete, ker nas niso znali imeti brezpogojno radi, nas potolažiti in objeti ter nam povedati, da nas imajo radi takšne, kakršni smo. Postavljali so nam pogoje, kakšni naj bomo, da nas bodo sprejeli in imeli radi. Pretirana skrb, neprimerne graje, pretepanje in zlorabljanje otrok, vsakršno psihično in fizično nasilje s strani staršev, sorodnikov, vzgojiteljev, učiteljev in okolice, je pustila pečat v mladih otroških dušah, kar se je skozi leta preneslo v odraslo dobo. Niti zavedali se nismo svoje prtljage, dokler se niso ponavljale enake situacije v različnih preoblekah. 
Nihče nas ni naučil prevzeti odgovornost za svoje misli, občutke in dejanja. Takrat smo se naučili na svoj način pridobivati pozornost in zamenjavo za ljubezen.
To ne pomeni, da bomo sedaj krivili starše ali ostale za svoje nerazčiščene stvari. Pomembno je, da vsem oprostimo in odpustimo, ker gremo mi lahko lažje naprej v življenju. To ne pomeni, da se strinjamo s tem, kar se nam je zgodilo; to pomeni, da spustimo to in gremo naprej. 
Sedaj lahko sami prevzamemo odgovornost za svoje misli, občutke in dejanja in se zavestno odločimo, da je dovolj "vloge žrtve" in izstopimo iz razreda žrtev, ter sami sebi damo dovolj pozornosti in ljubezni, kar nam v otroštvu niso znali, zmogli ali hoteli dati.

Kdo pa nas v to "vlogo" prepriča?
Komu pa še bolj verjamemo kot našemu umu, našemu egu. V otroštvu smo vse in vsem verjeli in otrok za vse krivi sebe, če ne, ga v to prepričajo. Takrat se začne pogovor v glavi, če bi bil bolj priden, poslušen, ubogljiv ... bi bil bolj zaželjen, ljubljen, sprejemljiv ... Ker je situacija preveč boleča za otroka, si ustvari obrambne mehanizme, da lahko preživi in ga manj boli.
To pomeni, da je ego začel prevzemati naše vajeti, da je postal gospodar, namesto služabnik. Kadar gremo v vlogo žrtve in se je zavedamo, takrat se je potrebno ustaviti, narediti korak vstran, pogledati kje smo se zataknili in to ozavestiti, ter se spustiti v svoje srce in se tam zasidrati. 

Ko smo v vlogi žrtve, se gibamo v znanem območju. Drugi so nam krivi, za naše doživljanje, občutke ... ker je to lažje, kot prevzeti odgovornost in nekaj narediti v tej smeri. Smilimo se sami sebi in ždimo v svoji luknji usmiljenja in jamranja. Dejansko takrat drugim jemljemo oz. krademo njihovo energijo, namesto, da bi se naš energetski sistem sam napajal, saj je vse okoli nas energija. Saj energijo lahko pridobivamo iz hrane, sonca, dihanja, dokler ne bomo živeli od prane. Strah pa nas pri tem še bolj ovira.

Tukaj pomaga iskrenost do sebe ... da si priznamo, da se rolamo v vlogi žrtve oz. ubogi jaz, tehnika pisanja, kaj čutimo oz. katera čustva se nam porajajo, iskren pogovor s prijateljico, strokovno usposobljenim terapevtom (predvsem, če gre za težke psihične in fizične zlorabe), in/ali meditacija ... zato, da primež uma spusti. Ego je zelo izmuzljiv. Ko pa si prisoten v tem trenutku in opazuješ svoje misli, je to za njega skorajšnja smrt. 

 Potrebno si je zastavljati vprašanja: Zakaj sem potreboval in vstopal v vlogo žrtve? ... Kaj je bilo tako hudo, da nisem mogel prežvečiti? ... Kdaj in kje se je prvič "rodila" vloga žrtve? ... Kaj sem z njo pridobil? ... Ali je sedaj dovolj, in ali lahko izstopim iz razreda oz. vloge žrtve? ...


Lahko pa še pokličemo Nadangela Mihaela in ga prosimo, da pride k nam zdaj. Potrebujemo tvojo pomoč Nadangel Mihael pri osvobajanju iz vloge žrtve in soočenju s strahom. Hvala ... hvala ... hvala ... 



SE NADALJUJE ... 





Nataša Eršte 








Vir slike:
-https://www.google.si/search?biw=1366&bih=613&tbm=isch&sa=1&ei=uzd4Wv-FOciOmgWc_4P4Dg&q=arhangels+michael&oq=arhangels+michael&gs_l=psy-ab.3...68032.74939.0.75213.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.0.0....0.OjTuVuzvedA#imgrc=PRmOYVvTO-XSTM:
-https://www.google.si/search?q=stars&tbm=isch&tbs=rimg:CQNMMGRP4lrGIjgEV0ibz4HWM5RbbAsphN86aGBEwdfYDFPqIIpIMOm81YkRg0PbWwEaqSoy1LzXxWhRqev_1_1dm9rioSCQRXSJvPgdYzEWiKhVo-kb6zKhIJlFtsCymE3zoRARmP2MrqQ9AqEgloYETB19gMUxHYGKSbEhX7cCoSCeogikgw6bzVEc7lBqihzrJsKhIJiRGDQ9tbARoRB9yxo1Z2iQYqEgmpKjLUvNfFaBGv9TJG6X49QSoSCVGp6_1_192b2uEbhiKXdjpaZP&tbo=u&sa=X&ved=2ahUKEwiv7paNyI7ZAhXQalAKHUH4B2gQ9C96BAgAEB4&biw=1366&bih=662&dpr=1#imgdii=Ie8Vwy7pr8O0BM:&imgrc=_EaKFOeOd07nkM:








nedelja, 4. februar 2018

23. Del OBILJE sprejemanja sebe takšne kakršni smo

Drage duše!

Z veseljem in ljubeznijo vas vabim, da si ogledate 23. Del OBILJE sprejemanja sebe kakršni smo na youtube:


https://youtu.be/ZFYVC_1KElg



















Vir slik:
-https://www.google.si/search?tbs=sbi:AMhZZit6I-A0p5gku2mVqaemLp77eNcwyHPWv4xeqaarOEsVu7d_1iVCpi7yymZTEPegQZ_10cDUFhDUQoN6Wod6wgxyUMffVpLLBhsTAPDfdWYoKXG-qGAkopyvIpeKL-z9yq6V4H2yEhIfjWJtQNqVlqQWpTsPPIbTIFTp5OYgVHsjMKpqha_1EWVdfv-_1X1K7KuyyzxSU7S0p3vngPQ58D2JjytdOm1pkwN-nLzWo5YSgT9kXPHu86Aag1Tx6iDqb-5C1QDdEfsh7yPZe_1Mnhfjee1tQS6MZIhJ27VgfTmTA0Ekmp61yra-daUs9SFkY38y-a-ihK7oxXUa6gjtpp_1XOFgIJmyfMwg
-https://www.google.si/search?tbs=simg:CAESrwIJa_1RPyLY_1O7saowILEKjU2AQaBggVCAEICQwLELCMpwgaYgpgCAMSKOkVzAHqFfcW-BaYC6wDrgOFDMkB3CimN4cn1izbKIYj4Cj-LeIhoDcaMEiF_177W0JdjwC1nGZfOe480fjmkzCL8g6PlIJNOxUC67rcEdXocxSVFsRB1rtBOFSAEDAsQjq7-CBoKCggIARIEmx-QKQwLEJ3twQkajAEKFgoDc2t52qWI9gMLCgkvbS8wMWJxdnAKHQoKYXRtb3NwaGVyZdqliPYDCwoJL20vMDFjdHNmChcKBWxpZ2h02qWI9gMKCggvbS8wNGs4NAoaCgh1bml2ZXJzZdqliPYDCgoIL20vMDd2N2MKHgoLb3V0ZXIgc3BhY2XapYj2AwsKCS9tLzAxODMzdww&q=world+hd&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwir0dj01IzZAhUSyaQKHfXmC-oQsw4INw&biw=1366&bih=662

sobota, 3. februar 2018

22. Del OBILJE prisotnosti

Drage duše. Kakšno OBILJE!


Video posnetek si lahko ogledate tudi na youtube:

https://youtu.be/2dNmS8bOZ7M




Vir slike:
-https://www.google.si/search?q=lakshmi+light&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiP-5jL0ozZAhXFb1AKHaV5DBgQ_AUICigB&biw=1366&bih=662