ponedeljek, 19. marec 2018

41. Del OBILJE odpuščanja



Drage dušice!


Pomembna lekcija v tem življenju je odpuščanje. Če ne zmoremo odpustiti sočloveku oz. situaciji in vse to ubesediti, se v telesu nakopiči ogromno energije, ki se začne obnašati po svojem vzorcu, povsem neodvisno od nas. Kot bi imeli v sebi neko "bitje", ki razpolaga z našo energijo in dela z njo kar hoče. Posledično to "bitje" napade naše organe in jih okvari. Saj notranje zamere ustvarijo v telesu vrtinčenje temne energije - vakuma, kjer ni svetlobe, kjer ni energije.

 Jeze nam poškoduje in okvari jetra, žalost nam okupira pljuča, da težko vdahnemo in živimo življenje, v ledvicah pa domujeta strah in sramota, želodec nas začne boleti, ko je preveč skrbi in strahu obenem, ker sta nam ga stisnila v kepo, naše ljubo, zlato srce pa otrpne, če ni radosti in veselja ...

 Ko odpustimo drugemu človeku, situaciji, to ne pomeni, da se strinjamo s tem kar nam je naredil oz. nam je bilo povzročeno; ko odpustimo, to pomeni, da se osvobodimo zamere, bolečine, strahu, jeze ... in jih od - pustimo iz svojega telesa, čustvenega in umskega sistema, svojih energetskih teles in si damo dovoljenje ter gremo svobodno in lahkotnejše naprej.

 S tem, ko to zmoremo, olajšamo življenje sebi in svobodneje stopamo po poti naprej. Ker se je sprostilo ogromno ujete energije, imamo sedaj na pretek življenjske energije in si lahko sami kreiramo svoje življenje ... postanemo ustvarjalnejši, bolj pretočni, več ljubezni nas obkroža  ... sebi smo pokazali pot, kako ljubiti sebe in druge ...

 Za pomoč pri odpuščanju pa lahko prosite tudi nadangela Zadkiela, da vam pomaga zaceliti rane v srcu, sprostiti zamere in se jim popolnoma odreči.


Blagoslavljam vas z ljubeznijo

Nataša Eršte




Vir slike:
https://www.google.si/search?biw=1366&bih=662&tbm=isch&sa=1&ei=7N-vWpabLoTdwALcpJL4AQ&q=angels+of+forgivenes+zadkiel&oq=angels+of+forgivenes+zadkiel&gs_l=psy-ab.3...15156.17457.0.18665.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.0.0....0.AGLBCAanXis#imgdii=qUuwa6gHYafRgM:&imgrc=EnM4YCIiq96i7M:

Ni komentarjev:

Objavite komentar