sobota, 3. marec 2018

33. Del OBILJE poguma in soočenja s strahom



Drage duše!

Kaj je lepšega kot živeti življenje, kot si ga želiš in ga lahko kreiraš sam! Da prideš do njega, moraš spustiti vsa negativna prepričanja, ki te omejujejo, vse strahove, ki ti onemogočajo živeti v svetlobi, radosti in ljubezni ter postati pogumen ter zaupati in slediti sebi ... svojemu srcu ...

 Ni bližnjic do blaženosti, do božanskega življenja na zemlji. Vse lekcije, ki se jih moraš naučiti, boš predelal, šele nato lahko greš po spirali navzgor. Če ne prvič ... pa drugič ... in tretjič ... dokler ... ne osvojiš  ... svetega znanja.

★ Življenje se začne šele, ko se strah konča, pravi Osho. Kar je čista resnica. Vendar  pa strahu ne moremo nadzirati, kontrolirati, oz. nadvladati ali premagati. Strah lahko samo opazujemo, smo v polni prisotnosti tukaj in zdaj. Opazujemo ga z notranjim očesom, od kod pride, kam gre, kam se je skril, kakšne barve je, kaj nam počne v telesu ... Samo čista prisotnost zavedanja in dihanje ga lahko razkrinkata, da se razblini.

 Zato je resnično potrebno, k sebi pristopiti z ljubeznijo ter spoštovanjem, da prepoznamo in izrazimo kaj čutimo. Pomaga nam, da se naučimo sprostiti in si zaupati, ter biti prisoten tukaj in sedaj.

★ In smrt je naša največja učiteljica, zato se ji odprimo, kot se odpremo življenju, v vsej svoji svobodi in lahkotnosti, kajti bogato bomo poplačani, ko se odstre tančica.

Blagoslavljam vas z ljubeznijo


Nataša Eršte  



Vir slike:
https://www.google.si/search?biw=1366&bih=662&tbm=isch&sa=1&ei=P_yaWtDJCNHLwQKp3rKoBA&q=angel+smrt&oq=angel+smrt&gs_l=psy-ab.3...22051.24211.0.24452.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.0.0....0.iaeyByB6r_g#imgrc=0LprKfLPPtB2jM:




Ni komentarjev:

Objavite komentar