sreda, 28. marec 2018

43. OBILJE hvaležnosti



Drage duše!


Hvaležnost bi morali čutiti vsak trenutek našega življenja. Bolj, ko smo hvaležni v našem življenju, bolj jo privabljamo. Postanemo magnet za hvaležnost. Dogajajo se nam čudeži, privabljamo OBILJE na vseh področjih našega življenja ...

 Opažam, predvsem v velikih institucijah, javnih obveščanjih, klepetih na kavi... da se dogaja se nasprotno. Občutiti je nehvaležnost in obtoževanje, jamranje in slabo voljo. 

 Vprašanje pa je, kdo nam je kriv, da živimo, kot živimo. Odgovor je jasen. Krivi smo si sami. Že zjutraj, ko vstanemo, je pomembno kako razmišljamo. Katera je  naša prva misel. Ali bomo HVALEŽNI, ali bomo zopet "nergali" in si pumpali možgane z negativnimi misli. Ena sama negativna misel takoj pokliče 100 negativnih prijateljic - misli. In potem je veliko težje oditi v pozitivno vibracijo. Zanimivo je, da se nekateri ljudje prav odločijo, da bodo konstantno negativno nastrojeni in bodo spravili oz. se trudijo, da bi bili okoli njih vsi slabe volje.

 Ali se sploh zavedamo kaj delamo kolektivnemu nezavednemu z našim vedenjem. Vsa negativna čustva se zasidrajo v nekakšen veeeelik "črn oblak" (kolektivno nezavedno), ki ima svoj obstoj in "živi" po svojih načelih. Ta "črn oblak" se zadržuje nad vsemi nami in samo čaka, da nam pade raven energije oz. ko smo na nizki vibraciji (negativna čustva) se priklopimo še mi na njega oz. on na nas in dodajamo svojo energijo v njega, namesto v kreiranje svojega življenja.

 Ljudje vsevprek krivijo eden drugega za njihova dejanja, misli, čustva ... kdo je "kriv", namesto, da bi pometli pod svojim pragom. Da ne govorimo o opravljanju, ogovarjanju itd. S tem znižamo energijo sebi in okolici.

 Kdaj se bomo začeli zavedati, da smo čuteča bitja in da zaznavamo in čutimo katero vibracijo nam preko misli posredujejo ljudje v okolici. Ali  je res tako težko, da spoštujemo eden drugega? Saj ne rabimo imeti vseh radi in se družiti  z vsemi. Lahko si pa damo dolžno spoštovanje ker smo vsi ljudje in smo na istem čolnu. Ko se nam bo čoln ustavil, bomo šli vsi skupaj na isti kraj. 

 Resnično lahko spremenimo samo sebe. Prevzeti je potrebno odgovornost za svoje misli, čustva, dejanja ...
Očitno nas mora ZBUDITI nekaj močnejšega, kot je trpljenje, bolezen, nesreča ... namesto, da bi nas prebudila radost, veselje, svetloba in LJUBEZEN.



Blagoslavljam vas z ljubeznijo

Nataša Eršte




Vir slike:
https://www.google.si/search?q=auguri+di+buona+serata&tbm=isch&tbs=simg:CAQSlwEJLG0FbyYqEscaiwELEKjU2AQaBggVCAYIBwwLELCMpwgaYApeCAMSJvIQwQnsBM0Dggwl-hDQA2T4EIMj3SuBI4Yj3iuHI8IolyOpJM0nGjBqE4iL41u5RitnlCp-V7CX2p8k5iCQ3JAL6ii75TU1LQvEhMe8ukPQO6G0KXmwEx0gBAwLEI6u_1ggaCgoICAESBH18X9cM&sa=X&ved=0ahUKEwjPqpu475DaAhVvgaYKHe4KAFcQwg4IJCgA&biw=1366&bih=662

nedelja, 25. marec 2018

42. Del OBILJE blagoslovov


Ljube duše!


Blagoslovov na naši čudoviti zemlji je nešteto. Blagoslov pomeni, da se zavedaš, da si prejel nekaj, kar je v tvoje najvišje dobro in da ti to zmoreš narediti, spremeniti, sprejeti, videti, zaznati, slišati... Blagoslov pomeni prošnjo za božjo naklonjenost ...

 Dostikrat ne vidimo blagoslovov okoli sebe, ker smo zaslepljeni z lažnim jaz-om, ki nas želi speljati vstran z naše poti k svetlobi, k Bogu, k božanskemu ...

 Na trenutke pomislimo, da nismo dovolj močni, da bi se lahko soočili z določenimi izkušnjami; vendar nam Bog naloži točno toliko, kot zmoremo nositi. Nič več in nič manj, kot lahko nosimo.
Včasih je naš križ, ki ga nosimo, tako težak, da komaj hodimo in v tako težkih trenutkih, se sami od sebe predamo Bogu, angelom in božanskim bitjem in jih prosimo za pomoč, za božji blagoslov. V teh najtežjih trenutkih našega življenja, ko čutimo tako močan pritisk, da bi najraje klonili, je naša prošnja tako čista in tako iz srca, da nas Bog in nebeška bitja takoj uslišijo, saj imamo direktno povezavo z Bogom. 

 To je trenutek resnice, ko goli, brez ega in ostale navlake stojimo pred božjim obličjem. Iluzije odpadejo, odstre se nam tančica in pred nami zasije čista resnica. Dobimo jasne  uvide, kaj je naš namen v življenju in kakšno je naše poslanstvo ... Temu kar doživimo, se pravi božja milost. Blagoslov Boga, ki nam pove, da smo v njegovih očeh vsi njegovi otroci in da smo in bomo vsi deležni enake obravnave in njegove neskončne ljubezni, ki jo je posadil v neomejenih količinah v obliki blagoslovov povsod okoli nas. Samo dovoliti si jih moramo videti, zaznati, sprejeti ...

 Delimo si med seboj blagoslove. V komentar napišite kaj je bil in je za vas največji blagoslov v življenju ... 
Enega izmed vas bom izbrala in mu podarila intuitivno - energetsko terapijo in vpogled v razreševanje energetskih vzorcev iz to in onostranstva za lahkotnejše življenje (preplet Reiki-ja, Biorgonomije, PEH-a, ...)


Blagoslavljam vas z ljubeznijo

Nataša Eršte




Vir slike:
https://www.google.si/search?q=angeli+z+ogledali&tbm=isch&tbs=rimg:CT6nzUA6GkX0IjjCzPiwKSWhmhgVWOWwJNAlsuDk60zT2Mxpm-zP9He1bOptFTWoPH5isMYAigN1JsOCdA3RgL8VwCoSCcLM-LApJaGaEXuFYypqBaOMKhIJGBVY5bAk0CURTy9t0cGa33gqEgmy4OTrTNPYzBEBpLPZN9i6nCoSCWmb7M_10d7VsESSr_12Lx7At1KhIJ6m0VNag8fmIRMXd4QV12Rd8qEgmwxgCKA3UmwxHg3YaTOcyxKCoSCYJ0DdGAvxXAEX0MXRwHLH9v&tbo=u&sa=X&ved=2ahUKEwjqybnwiIjaAhWQDewKHW05AxQQ9C96BAgAEBs&biw=1366&bih=613&dpr=1#imgdii=hwQFN2cZffGZ2M:&imgrc=KYYFcjWV_P_knM:



ponedeljek, 19. marec 2018

41. Del OBILJE odpuščanja



Drage dušice!


Pomembna lekcija v tem življenju je odpuščanje. Če ne zmoremo odpustiti sočloveku oz. situaciji in vse to ubesediti, se v telesu nakopiči ogromno energije, ki se začne obnašati po svojem vzorcu, povsem neodvisno od nas. Kot bi imeli v sebi neko "bitje", ki razpolaga z našo energijo in dela z njo kar hoče. Posledično to "bitje" napade naše organe in jih okvari. Saj notranje zamere ustvarijo v telesu vrtinčenje temne energije - vakuma, kjer ni svetlobe, kjer ni energije.

 Jeze nam poškoduje in okvari jetra, žalost nam okupira pljuča, da težko vdahnemo in živimo življenje, v ledvicah pa domujeta strah in sramota, želodec nas začne boleti, ko je preveč skrbi in strahu obenem, ker sta nam ga stisnila v kepo, naše ljubo, zlato srce pa otrpne, če ni radosti in veselja ...

 Ko odpustimo drugemu človeku, situaciji, to ne pomeni, da se strinjamo s tem kar nam je naredil oz. nam je bilo povzročeno; ko odpustimo, to pomeni, da se osvobodimo zamere, bolečine, strahu, jeze ... in jih od - pustimo iz svojega telesa, čustvenega in umskega sistema, svojih energetskih teles in si damo dovoljenje ter gremo svobodno in lahkotnejše naprej.

 S tem, ko to zmoremo, olajšamo življenje sebi in svobodneje stopamo po poti naprej. Ker se je sprostilo ogromno ujete energije, imamo sedaj na pretek življenjske energije in si lahko sami kreiramo svoje življenje ... postanemo ustvarjalnejši, bolj pretočni, več ljubezni nas obkroža  ... sebi smo pokazali pot, kako ljubiti sebe in druge ...

 Za pomoč pri odpuščanju pa lahko prosite tudi nadangela Zadkiela, da vam pomaga zaceliti rane v srcu, sprostiti zamere in se jim popolnoma odreči.


Blagoslavljam vas z ljubeznijo

Nataša Eršte




Vir slike:
https://www.google.si/search?biw=1366&bih=662&tbm=isch&sa=1&ei=7N-vWpabLoTdwALcpJL4AQ&q=angels+of+forgivenes+zadkiel&oq=angels+of+forgivenes+zadkiel&gs_l=psy-ab.3...15156.17457.0.18665.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.0.0....0.AGLBCAanXis#imgdii=qUuwa6gHYafRgM:&imgrc=EnM4YCIiq96i7M:

sobota, 17. marec 2018

40. Del OBILJE nebes na zemlji




Drage duše!


Zakaj ne živimo nebes na zemlji? Kaj nam preprečuje? ...

Naša miselnost, posledično naša čustva, nepovezanost s seboj, z Bogom, z vesoljem ... (kakor pač vsak po svoje označi to vse prežemajočo energijo iz katere smo in v katero se bomo povrnili) in strah pred tem, da bi se in da se ne bi odprli in živeli nebesa na zemlji in vso božanskost, ki nam pripada po božjih zakonih  ... in pa seveda naš ljubi sistem, ki poskrbi, da je vse v isti liniji; kar ni, se mora pač zravnati, posekati, uničiti ...

 Zanimivo je, da bolj verjamemo drugim, ki že živijo božansko življenje oz. nebesa na zemlji, namesto da bi bolj verjeli sebi. Predajamo jim svoj moč in jih celo prosimo naj delajo z njo kar hočejo. 
Dovolj je ... Svojo moč moramo vzeti nazaj in si jo povrniti ... Tako, da začnemo raziskovati svoj notranji svet (svoje vsajene vzorce, prepričanja, reagiranja, način čustvovanja, ego tripe ... jih ozavestiti) in poskušati toliko časa, da najdemo ta notranja vrat prehoda in povezave z nebesi na zemlji. Kajti to božanskost je potrebno prizemljiti, da jo lahko živimo tukaj in zdaj ...

 Vse dogodke v našem spominu iz tega življenja ali prejšnjih življenj, ki nas bremenijo, nam jemljejo dragoceno življenjsko moč in energijo, je potrebno razrešiti z zavedanjem in sprejetjem, da se sprosti močna bolečina, ki je živela svoje življenje, neodvisno od nas, da bi nato lahko živeli srečno, radostno in ljubezni polno življenje. 
Ko si daš dovoljenje lahko razrešiš te vzorce oz. dogodke ... takrat nastopi ... svoboda ... radost ... sreča ... živiš ljubezen do sebe ... drugih ... zavedanje kdo si ... kreator svojega življenja ... 

 Začni danes ... kajti čas ... energija sta ti odmerjena ... opazuj svoje misli ... imej lepe in pozitivne misli ... tvoje misli sprožajo tvoje občutke ... tvoji božanski občutki ... odpri se jim ... da te popeljejo ... v tvoja nebesa ...tukaj ... na zemlji ...



Blagoslavljam vas z ljubeznijo

Nataša Eršte



Vir slke:
https://www.google.si/search?biw=1366&bih=662&tbm=isch&sa=1&ei=aBeqWsWPGdCLmwWRi4CABQ&q=angeli+z+ogledali&oq=angeli+z+ogledali&gs_l=psy-ab.3...4620.7912.0.8554.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.0.0....0.CYjJ3aVxB90#imgdii=cpwGp3Cs9vzzaM:&imgrc=7io3qb4fxwmhlM:

sreda, 14. marec 2018

39. Del OBILJE ogledal



Drage duše!


Dostikrat slišim od čudovitih ljudi, kako se je nekdo grdo obnašal do njih, kako jih je prizadel in to predvsem ljudje, od katerih to niso pričakovali.

 Ljudje so nam vedno ogledala. Karkoli nam odslikavajo, smo na nekem področju sami takšni. Seveda lažje sprejmemo pozitivne stvari, ki nam jih odslikavajo, kot negativne.

 To je tako, kot, da imamo umazano lečo od objektiva projektorja in ko pogledamo sliko na platnu, je umazana in mi začnemo brisati sliko na platnu, ker mislimo, da jo bomo očistili, namesto, da bi očistili lečo projektorja.

 Nato se vrtimo v začaranem krogu in vedno krivimo druge za naše počutje, naše življenje ... nastopi razočaranje ... izguba vere ... volje do življenja ... depresija ...
Sprejeti je potrebno odgovornost za svoja čustva ... pogledati vase ... kje oz. na katerem področju smo sami takšni ... 

 Ker se tukaj vplete naš ego oz.  lažni jaz in nas napeljuje, da imamo vedno prav mi, to ni tako lahko prepoznati. Vendar, kjer je volja tam je pot.



Naj vas objame Blagoslov angelov


Nataša Eršte  



Vir slike:
https://www.google.si/search?biw=1366&bih=662&tbm=isch&sa=1&ei=aBeqWsWPGdCLmwWRi4CABQ&q=angeli+z+ogledali&oq=angeli+z+ogledali&gs_l=psy-ab.3...4620.7912.0.8554.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.0.0....0.CYjJ3aVxB90#imgdii=2t-NOetGyAp1qM:&imgrc=7io3qb4fxwmhlM:

ponedeljek, 12. marec 2018

38. Del OBILJE moške in ženske energije



Drage duše!


Vsaka duša se rodi s točno določeno količino ženske in moške energijo. V tem življenju se istoveti s staršem, s katerim imata določen neporavnan odnos iz prejšnjega življenja. Če se otrok na zemeljskem svetu bolj istoveti z moškim, naj bo to deklica ali deček; ima več moške energije, bolj uporablja razum, intelekt, logiko, težje si tudi dovoli čutiti ... in obratno, če je moškega vzgajala mati in je z njo vzpostavil pristnejšo čustveno povezavo, bo imel več ženske energije in mu bo bolj domača in poznana (tudi pri njima obstajajo karmične vezi oz. dolgovi).

 Predvsem pri ženskah, ki jih je vzgajal oče oz. so imele močnejši in bolj čustven odnos z njim, imajo kasneje bolj moški pristop in jim je moška energija bolj domača. Ni bilo prave povezave z materjo oz. žensko energijo. Če želi ženska na svoje potomce (moški iščejo v ženski mamo; ženska nauči hčero, kako biti ženska in ženstvenosti - učimo se s posnemanjem) prenesti model ženstvenosti, se mora podati na pot raziskovanja sama sebe. Spoznati mora kdo je? Kakšna je ženska energija? Kako se lahko poveže z njo? Kaj ji prinaša? Kakšna naj bo do sebe in drugih? Naučiti se mora biti mehka, nežna, ženstvena, sočutna, 
Brez da gre v spopad z moškim, ker s tem samo izgublja sebe in še tisto malo ženske energije kar jo ima. Postaja groba, borbena, brez čustev, brez vpogleda in zaznavanja občutkov do drugih, sebe ...
 Nekje v otroštvu smo izgubile sebe, da bi dobile kanček pozornosti, da bi bile sprejete, to  pa smo zamenjale za ljubezen. Potlačile smo svoje talente, svojo ustvarjalnost in svojo ženstvenost, svoje vse, samo zato, da nam bi nam rekli in bi slišale rad-a te imam, ponosen-a sem nate, vreden-a si ljubezni.
Ker nam to ni nihče izrekel, je sedaj ČAS, da same sebi rečemo: RADA TE IMAM. VREDNA SI, VREDNA SI LJUBEZNI. PONOSNA SEM NATE. LJUBIM TE.

 Ženska si mora dovoli čutiti ... zavedati se svojih čustev (z vsakodnevnim samoispraševanjem in soočenjem čustev, pisanjem pisem sebi ...  Kaj čutim? Kakšne so moje reakcije? Zakaj? ...) Naučiti se mora sprejeti svoja čustva in si jih dovoliti izražati. Povezati se mora s svojo maternico, ki je njen center kreativnosti, povezave z vsem in z vesoljem ...
Ker je to proces, se to ne more zgoditi čez noč. Potreben je čas in potrpežljivost ter ljubezen do sebe.

 Ko se lotimo notranjega čiščenja, se je istočasno potrebno tudi zunanjega. Dovoliti si moramo biti mehke, nežne, sočutne, ženstvene ... in to javno pokazati s svojo zunanjostjo, mimiko, energijo ...; krilo je sigurno eden od močnih atributov ženstvenosti (to ne pomeni, da samo pokrije zadnjico), saj je pretok energije takrat neoviran, energija kroži. Tudi zavedanje in sprejemanje sebe, takšne kot smo, da smo vredne ljubezni, da smo lepe navznoter in navzven je pomembno in nam  pomaga, da  lahko izrazimo sebe in svojo ženstvenost. 

Pošiljam angelske blagoslove

Nataša Eršte  



Vir slike:
https://www.google.si/search?q=angel+%C5%BEenstvenosti&tbm=isch&tbs=rimg:CZr8aoJ_1rtOcIjjd3H09VzmUxAnuNgH4QOr4keuP1gQkpFp23UB7C9N_1Zuxz4RHsSyW7_1_1eqIP3LzEMV2XkIwJDhbyoSCd3cfT1XOZTEEYjmTHaXtLczKhIJCe42AfhA6vgRaJ7nOh2PaVQqEgmR64_1WBCSkWhEjh_1Seavf-OCoSCXbdQHsL039mEZ704qzC2TevKhIJ7HPhEexLJbsRIzTBOgWxXV4qEgn_196og_1cvMQxGISohF4k5zPioSCRXZeQjAkOFvEWAyFPeic0bD&tbo=u&sa=X&ved=0ahUKEwj0tdGlzejZAhWCyaQKHRw0AZMQ9C8IHA&biw=1366&bih=662&dpr=1#imgrc=3dx9PVc5lMRiHM:



nedelja, 11. marec 2018

37. Del.OBILJE duš iz to in onostranstva



Drage duše!



Neizmerno sem vam hvaležna drage duše iz to in onostranstva za božansko podporo pri včerajšnjem predavanju o Smrti, strahu in onostranstvu.

Vašo podporo in energijo sem čutila tako močno, da me je fizično premikalo oz. porivalo po prostoru. Vsaka duša je želela, da povem njeno zgodbo, kot da je njena najpomembnejša. Jaz pa sem jim ... samo sledila ... Zgodba je sledila zgodbi ...

Sprostili smo dosti bolečine ... strahu ... žalosti ...  v meditaciji smo šli skozi temo ... v svetlobo ... Pričakali so nas naši ljubljeni ... naše skupine duš ... čudoviti angeli ... v  svetih mestih ... hramih ..

Te čudovite duše so nas spomnile, kaj je zares pomembno na zemlji. Da smo blagoslovljeni ... da imamo velik privilegij ... tukaj in zdaj ... na zemlji ... da je življenje ... dar ... zato bodi hvaležen ... zahvali se vsak dan ... podarjaj več ljubezni ... bodi ljubezen ... odpuščaj drugim, saj ne vedo kaj delajo ... odpusti sebi ... osvobodi se ... in živi na polno ... izkoristi vse svoje potenciale in talente ... tukaj na zemlji ... živi kot v nebesih ... zato, ker ti je čas odmerjen.



Blagoslavljam vas z ljubeznijo


Nataša Eršte  




Vir slike:
-https://www.google.si/search?q=creacion+de+los+angeles&tbm=isch&source=iu&ictx=1&tbs=simg:CAESrQIJBBoBhjQ3HRAaoQILEKjU2AQaBAgVCAsMCxCwjKcIGmIKYAgDEiiWCaAL1QOXCZQJpAu4FpEJkAmOCf4tiCnbKNYsnTezI9cs1yj_1Ld4kGjCBfWqR-OMKfythu_18hZnsYX1E4Bd2ZHe7DLwNO-ZwlSP6Kr4Af2XPQTZUHcDiSFrMgBAwLEI6u_1ggaCgoICAESBGVv4JIMCxCd7cEJGowBChoKCHJlbGlnaW9u2qWI9gMKCggvbS8wNmJ2cAoWCgVhbmdlbNqliPYDCQoHL20vMHg2cgodCgpjZyBhcnR3b3Jr2qWI9gMLCgkvbS8wMnR4MWsKGgoIc3VubGlnaHTapYj2AwoKCC9tLzA2ejBuChsKCW15dGhvbG9nedqliPYDCgoIL20vMDR6aGQM&fir=aANKWkT9ezscnM%253A%252CP11-FmHCESwwpM%252C_&usg=__YKNs8E7lBKHtPGdMJu3g5cQGo74%3D&sa=X&ved=0ahUKEwit8oO45eTZAhVhYJoKHf_TB-cQ9QEIQDAC#imgdii=l0MyoyKZAkWEPM:&imgrc=JCqGwV9q5SoZqM:
-https://www.google.si/search?q=temple+of+light&tbm=isch&tbs=rimg:CQJEGD5vjsXxIjjq_1cGpsJwXKWufruzjcHyaEB9bDlv8uYYbzxERqklVEs0NDoeopBoXwNJGgzw9niKqE6ZVObU2-SoSCer9wamwnBcpEePHQC1ALh2rKhIJa5-u7ONwfJoRp2mdqqyw-MgqEgkQH1sOW_1y5hhERPZ1_18x6SBCoSCRvPERGqSVUSEUwGkN67G3_1QKhIJzQ0Oh6ikGhcRRjeLMOX1fnIqEgnA0kaDPD2eIhGxa5rdf7a4kioSCaoTplU5tTb5EUzkMMgG4n3m&tbo=u&sa=X&ved=0ahUKEwiR6s2c4-TZAhVGzKQKHUYKC1gQ9C8IHA&biw=1366&bih=662&dpr=1#imgdii=7et24zIh9OFcyM:&imgrc=3HGULaIgx0wsMM:




sobota, 10. marec 2018

36. OBILJE sanj






Ljube duše!


Prihaja nov dan ... obsijan s hvaležnostjo ... in moja duša se spominja ...

Uresničujejo se pradavne sanje ... sanje, kjer je vse mogoče ... kjer letijo zmaji ... samorogi ... angeli ... vile ... vsa božanska bitja stvarstva ... kjer je vse lahkotno ... pravljično .... obsijano s svetlobo ... z ljubeznijo ... igrivostjo ... otroškostjo ...

 To je kraj, kjer vsi pojejo ... plešejo ... so radostni in razigrani ... Tukaj ni časa ... samo ena večnost ...  Prosto lebdiš  ... samo pomisliš ... si že tam ... tukaj ... zgoraj ... spodaj ... levo ... desno ...
 "Kje si bila celo večnost?" me sprašujejo ... "Ne vem." odgovorim ...  Prepričali so me ... in sem mislila ..., da sem pretežka za letenje ... prenerodna za ples ... da nimam posluha za petje ... da sem rojena brez talentov ... in vse sem jim verjela.

 Sedaj je to preteklost ... prebudila sem se ... iz dooolgega sna ...
Sedaj vem ... z vsem svojim srcem ... s celotnim svojim bitjem ... z vsako celico svojega telesa... sedaj  verjamem ... sedaj zaupam ... Sedaj letim visoko ... plešem lahkotno ... pojem božansko ... sem v VEČNOSTI ...

 Sedaj sijem kot ena od njih ... sedaj sem ljubezen ... sedaj živim svoje SANJE ...

 Začni živeti svoje sanje, danes je nov dan.


Blagoslavljam vas z ljubeznijo



Nataša Eršte  

Vir slike:
-https://www.pinterest.com/pin/596797388094143003/


sreda, 7. marec 2018

35. Del OBILJE ženske





Draga duša v ženski preobleki!


Danes in vsak dan je tvoj dan. Naj to odmeva v tvoji zavesti. Začuti to ...sprejmi ... in uživaj ... v tem dnevu ... kot da je tvoj zadnji ... Kaj bi bilo drugače? Kako bi ga preživela? Kaj bi naredila, pa do sedaj nisi imela moči? Katere sanje bi si želela izpolniti? Katere talente prebuditi? Kaj bi naredila boljše zase, za soljudi? Izpusti vse ... predaj se ... in ...

 Vdihni  ... s polnimi pljuči ... in se zavej tega trenutka ...  vsakega vdiha ... izdiha ... 
Začuti ...  svoj vdih  ... ki vstopi v pljuča ....  srce ... nato pa zakroži po celem telesu ... 
Občuti svojo notranjost ... svoje božansko srce ... svoje svetišče ...
In TI ... samo SI ... kot VEČNOST ...

 Naj bo danes ta dan ...poseben ... ko si ... v svojem svetišču ...  uživaj ....  v razkošju božanskih občutkov ljubezni ... sočutja do sebe ... do vseh okoli tebe ... vse pa se naj preliva v prelepih mavričnih barvah ... in svetlobi ...

 Dovoli si biti svobodna ... lahkotna ...in srečna ... vsak dan ...





Blagoslavljam te z ljubeznijo

Nataša Eršte   



Vir slike:
-https://www.google.si/search?q=angels&tbm=isch&tbs=rimg:CYl9bn12rbGyIjif3ROEvMZUNusQyibafofvuAJQD2oY2N_1ugUmYEOoFx8EPALsaUf5PU88y3HhLvc94HlZJgFO5tioSCZ_1dE4S8xlQ2ETdZdG08V9NRKhIJ6xDKJtp-h-8RAu0_1qPZvJQsqEgm4AlAPahjY3xG6cMS7X3sC7yoSCe6BSZgQ6gXHEQlTSbepyaRyKhIJwQ8AuxpR_1k8RufKetk9zQgcqEglTzzLceEu9zxFuEGTyqH7WFioSCXgeVkmAU7m2EZ9ep7uewx-c&tbo=u&sa=X&ved=0ahUKEwjuvZLStNrZAhWDqaQKHR5gArMQ9C8IHA&biw=1366&bih=613&dpr=1#imgdii=nzxEMDgu0g8wLM:&imgrc=EmRntKTA7UE9UM:
-https://www.google.si/search?q=angels&tbm=isch&tbs=rimg:CYl9bn12rbGyIjif3ROEvMZUNusQyibafofvuAJQD2oY2N_1ugUmYEOoFx8EPALsaUf5PU88y3HhLvc94HlZJgFO5tioSCZ_1dE4S8xlQ2ETdZdG08V9NRKhIJ6xDKJtp-h-8RAu0_1qPZvJQsqEgm4AlAPahjY3xG6cMS7X3sC7yoSCe6BSZgQ6gXHEQlTSbepyaRyKhIJwQ8AuxpR_1k8RufKetk9zQgcqEglTzzLceEu9zxFuEGTyqH7WFioSCXgeVkmAU7m2EZ9ep7uewx-c&tbo=u&sa=X&ved=0ahUKEwjuvZLStNrZAhWDqaQKHR5gArMQ9C8IHA&biw=1366&bih=613&dpr=1#imgdii=c9cMDeCmw8pdtM:&imgrc=K0VrJiQiCb1s_M:


ponedeljek, 5. marec 2018

34. Del OBILJE sprejemanja svoje moškosti



Drage duše!

Prav je, da pišemo tudi o moški energiji, katera se pretaka v vsaki ženski in v vsakem moškem.

 Naši dragi in čudoviti moški, se nekako ne znajdejo povsem v tem svetu, Bili naj bi naši junaki, vendar jim že kot majhnim fantkom, ni bilo dovoljeno jokati in izražati bolečino in strah, ki so ju čutili in so jim z odraščanjem zaradi vzgoje doma in sistema zatrli, da izražajo določena čustva. Jok je bil prepovedan, to je dovoljeno samo za punčke, lahko pa so izražali jezo; vso žalost in bolečino pa so lahko skrili v jezo.

 Dosti mater je pretirano skrbelo za sinove in so jih preveč navezale nase, namesto, da bi se ukvarjale s svojimi moškimi. Zato so sinovi postali njihovi stražarji pred partnerji, namesto, da bi se istovetili z moško energijo, so se z žensko energijo. Večina teh očetov je podzavestno zamerila svoji partnerki in sinu, predvsem ker ni moglo priti do prave srčne in čustvene povezave. Dosti fantov oz. moških je zato postalo premalo samozavestnih, nekateri so celo zasovražili ženske ...

 Moški in moška energija nam prinašata stabilnost, moč, fokus, varnost, delovanje, logiko, razum... moški čustva pokaže oz. odpre srce med spolnim odnosom z žensko, ki jo ljubi in pa seveda na tekmah (to ne pomeni, da drugače ne more, seveda lahko).

 Zaradi emancipacije žensk in njihove neodvisnosti ne vedo povsem, kakšna je njihova vloga. Včasih se je točno vedelo, kakšno vlogo ima kdo. Moški je bil lovec, šel je v gozd in prinesel ulov. Fokusiran je bil samo na eno stvar - ujeti plen. Ženske pa so skrbele za ogenj, da je gorel, za otroke in pripravo hrano. Njihova energija je bila razpršena.

 Z emancipacijo smo ženske veliko izgubile. Po službi pride ženska domov in ima še eno službo; kuhanje, pospravljanje in skrb za otroke. Ženska in ženska energija prinašata nežnost, toplino,  ljubezen, varnost, mehkobo, izražanje čustev ...Prevečkrat uporabljamo moško energijo in postajamo preveč grobe, ne čutimo sebe, svojega telesa, kaj šele druge ljudi ...

 Moški se mora naučiti slediti sebi, začutiti svoje potrebe, čustva in jih začeti izražati, v poslu sodelovati in poslušati svojo intuicijo, ženski aspekt v sebi. Prav tako v  partnerskem odnosu, ki je nikoli dokončana zgodba. Saj se odnos gradi, če sta oba partnerja pripravljena izražati eden drugemu svoja čustva, svoje potrebe in sprejemati kompromise. Eden drugemu pa sta ogledalo, kaj morata spremeniti pri sebi. Privlačimo točno takšne partnerje, kakršni smo sami.

 Najpomembnejše je to, da eden drugega spoštujemo in sprejemamo ter ljubimo takšne kakršni smo, z vsem kar je v paketu. V končni fazi si mi vsi želimo biti ljubljeni in dajati ljubezen, saj je to smisel življenja.


Blagoslavljam vas z ljubeznijo.

Nataša Eršte  



Vir slike:
https://www.google.si/search?q=angels&tbm=isch&tbs=rimg:CdySzkdt5UrsIjiXSVvSrGOoa7Q_10gD5ogcytErVYQzGTuL7Py4wBzDGOFkhYQOoZhnFwkaS3fmp8ZtwQsDtdZDNXCoSCZdJW9KsY6hrEfSWxtg44YA_1KhIJtD_1SAPmiBzIReJ9iFKmBpNcqEgm0StVhDMZO4hEnbgC-jT5EyioSCfs_1LjAHMMY4EdFFaz4s9kWBKhIJWSFhA6hmGcURn8vljSurrqgqEgnCRpLd-anxmxEHpFtr5ifdfSoSCXBCwO11kM1cEUQHL5HcFPzI&tbo=u&sa=X&ved=2ahUKEwjk_pqrhdfZAhVMKFAKHeosDH4Q9C96BAgAEBw&biw=1366&bih=662&dpr=1#imgrc=ERtOLfsZOS6cAM:

sobota, 3. marec 2018

33. Del OBILJE poguma in soočenja s strahom



Drage duše!

Kaj je lepšega kot živeti življenje, kot si ga želiš in ga lahko kreiraš sam! Da prideš do njega, moraš spustiti vsa negativna prepričanja, ki te omejujejo, vse strahove, ki ti onemogočajo živeti v svetlobi, radosti in ljubezni ter postati pogumen ter zaupati in slediti sebi ... svojemu srcu ...

 Ni bližnjic do blaženosti, do božanskega življenja na zemlji. Vse lekcije, ki se jih moraš naučiti, boš predelal, šele nato lahko greš po spirali navzgor. Če ne prvič ... pa drugič ... in tretjič ... dokler ... ne osvojiš  ... svetega znanja.

★ Življenje se začne šele, ko se strah konča, pravi Osho. Kar je čista resnica. Vendar  pa strahu ne moremo nadzirati, kontrolirati, oz. nadvladati ali premagati. Strah lahko samo opazujemo, smo v polni prisotnosti tukaj in zdaj. Opazujemo ga z notranjim očesom, od kod pride, kam gre, kam se je skril, kakšne barve je, kaj nam počne v telesu ... Samo čista prisotnost zavedanja in dihanje ga lahko razkrinkata, da se razblini.

 Zato je resnično potrebno, k sebi pristopiti z ljubeznijo ter spoštovanjem, da prepoznamo in izrazimo kaj čutimo. Pomaga nam, da se naučimo sprostiti in si zaupati, ter biti prisoten tukaj in sedaj.

★ In smrt je naša največja učiteljica, zato se ji odprimo, kot se odpremo življenju, v vsej svoji svobodi in lahkotnosti, kajti bogato bomo poplačani, ko se odstre tančica.

Blagoslavljam vas z ljubeznijo


Nataša Eršte  



Vir slike:
https://www.google.si/search?biw=1366&bih=662&tbm=isch&sa=1&ei=P_yaWtDJCNHLwQKp3rKoBA&q=angel+smrt&oq=angel+smrt&gs_l=psy-ab.3...22051.24211.0.24452.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.0.0....0.iaeyByB6r_g#imgrc=0LprKfLPPtB2jM:




četrtek, 1. marec 2018

32. Del OBILJE sprejemanja svoje ženskosti




Drage ženske dušice!


Kdaj smo se izgubile? ... Kdaj se je prekinil stik z našo božanskostjo? ...

Kot majhne deklice, smo točno vedela, kaj pomeni biti "ženska". Komaj smo čakale, da odrastemo, da bomo tako lepe ženske, kot so bile nase idealne predstave o ženski; morda od naše mame, tete, sosede ... tako smo se istovetile z njimi, da smo komaj čakale, da odrastemo, saj smo točno vedele, kako bomo takrat oblečene, kako bomo naličene, kako se bomo obnašale in vedele smo, kakšna je naša vloga. Vedele smo, kako naj  bomo nežne,  ženstvene, kako naj bomo mile,  tople, sočutne ... kako naj bomo to, kar smo.

Kaj se je spremenilo z leti odraščanja, ko smo pozabile nase ... na svoje potrebe ... na svoja čustva ... hotenja ... sanje ... cilje ...

V vsej tej dirki s časom, da čim prej odrastemo, ter tek za boljšim življenjem, kariero, najti pravega fanta in nato partnerja ter očeta svojih otrok; smo pozabile nase ... 
Pa še ta emancipacija in tekmovanje z moškimi in proti ženskam ..., namesto, da bi se povezovale med seboj ... in delile izkušnje ..., je prišlo do rivalstva in moški aspekt v nas samih je prevladal. 

Tudi sistem je pripomogel in nas vkalupil, kako se je potrebno obnašati, da si sprejemljiv v družbi. Če ne ustrezaš sistemu in izstopaš iz njega, je za vse poskrbljeno, od družine, vrtca, šole in ostale okolice naprej, da si izločen. Od deklice naprej nas učijo vedenja, da bi bile všečne in sprejemljive okolici. Ni nam bilo dovoljeno izražanje vseh čustev, predvsem jeze, ker smo bile " grde" kadar smo se jezile. 
Vsaka deklica, pa želi biti lepa kot princeska in je raje potlačila jezo. Lahko pa smo bile žalostne in se skrivale za jokom. Nekaterim pa tudi jok ni bil dovoljen, ker so bile zopet tako grde ker jokajo. 
Tako je prišlo do cele zmešnjave čustev, saj  smo se čisto izgubile in pozabile nase in naša čustva, namesto, da bi se spraševale kaj čutimo in si priznale čustva ter to ubesedile s prijateljico ter se povezale s svojo notranjostjo, s svojimi čustvi ter maternico, ki je naš diamant in povezava z vesoljem.

Ignoriranje in nasilje v vrtcih in šolah s strani sovrstnikov, je še vedno zelo boleče za majhno deklico (prav tako dečka), ki vse jemlje dobesedno in tako kot je, ter v prvi vrsti krivi sebe, da nekaj ni v redu z njo oz. njim.

 Dovolimo si spet biti ženske, dovolimo si biti ranljive, nemočne ... kajti to je pravzaprav naša moč. S tem pokažemo in povemo moškim, da jih potrebujemo. Ko moški zaznajo, da jih ženske potrebujemo, se odprejo ... in se počutijo potrebne in ugodijo, NAM ženskam ...

 Še vedno nam je vsem skupno to, da si mi vsi želimo biti najlepši, najboljši, najveličastnejši ... in celo življenje hlepimo po teh pohvalah, dokler ne dojamemo in ozavestimo, da je najpomembnejše, da si to v prvi vrsti damo oz. povemo sami.


Pošiljam vam ženske Blagoslove 

Nataša Eršte  



Vir slike:
https://circearcanum.files.wordpress.com/2013/03/phoenix2.jpg